zondag 5 oktober 2008

Weekend voorbij

Ik heb echt een weekeindgevoel gehad dit weekeind. Veel bezoek van vrienden en familie en kon lekker actief meedoen.

Gisteren een etentje bij de japanner volgehouden. Aan tafel om 18:30 tot en met 22:00. We hadden een verassingsmenu genomen, allerlei japanse lekkernijen gehad en het smaakte prima.
We waren samen met vrienden en het was erg gezellig, even afleiding en blij dat ik weer eens buiten de deur was.

Vandaag even de stad in geweest en ergens gelunchd met een vriendin en JW. Ook dat heb ik volghouden zonder dat ik het gevoel had dat ik eigenlijk liever op de bank wilde liggen.


Nu aan het nadenken over de komende week. Het spannendste van deze week wordt het ziekennhuisbezoekje aanstaande donderdag. Ze gaan kijken wat mijn bloedwaardes zijn om te bepalen of een volgende kuur mogelijk is. Daarnaast heb ik dan een gesprek over het vervolg van mijn behandeling. Dat kan ook zo maar betekenen dat een volgende kuur niet wordt ingezet omdat mijn bloedwaardes niet goed zijn of dat het beter is om meteen met medicijnen te beginnen.

Maar eerst nog een paar dagen geen ziekenhuis, bezig zijn met weekeindje weg volgende week en dingen die we dan willen gaan doen!

Geen opmerkingen: