dinsdag 14 oktober 2008

even eruit

Lang uitgeslapen vanmorgen. Gisteravond zijn we laat naar bed gegaan. Het wordt toch wel steeds moeilijker om 's-avonds net zo 'cool' te blijven als overdag. We hebben nu een tv op de slaapkamer staan. Mocht ik nu in bed de wolven zien aankomen dan kan ik altijd nog de tv aandoen ter afleiding.

Verder was ik redelijk moe vandaag, maar ik had vanmiddag een afspraak gepland met een collega die me mee zou nemen in de auto ergens naartoe. Door dingen te plannen word je ook gedwongen om op te staan, je aan te kleden en het is gewoon fijn om er even uit te zijn.
We zijn naar een soort van koepeltje geweest aan het Paterswoldsemeer. Vanaf hier mooi uitzicht over het water, zonnetje erbij, appeltaart met slagroom ..prima!

Daarna op de bank gaan liggen, morgen plannen we weer iets anders. De bedoeling is kleren kopen ;)

Geen opmerkingen: