maandag 6 oktober 2008

Zieke JW en emoties

Vandaag weer een goede dag. Opgepast op het neefje van JW, kindje van 1.5 dus dan heb je wel energie nodig. Neem daarbij ook nog een zieke JW die verzorgd moet worden en dan heb je je energie ECHT hard nodig.
Kon ik eindelijk JW eens verzorgen in plaats van hij mij.

Met de ernergie gaat het dus goed. Emotioneel begint het soms wel zwaarder te worden. is ook niet zo gek omdat ik allang gemerkt heb dat emoties laagje voor laagje binnenkomen. Toen ik de diagnose kreeg weet ik nog wel dat ik gewoon 'doodleuk" (uhum) mijn bordje zat leeg te eten en iedereen om mij heen aan het huilen was...

Gisteravond in bed kreeg ik het te pakken, ik ga niet in detail wat ik allemaal voor me zag en dacht maar ik was al bezig met mijn begrafenis. Ik denk dat het goed is dat emoties komen en dat je je realiseert hoe ernstig het is, maar ik wil niet nu al aan die dingen denken. Ik heb namelijk in ieder geval nog de kans gekregen om tenminste te kunnen strijden voor een betere periode. Daar heb ik al mijn energie en positiviteit voor nodig en daar hoort nog niet het nadenken over een begrafenis bij.

Gelukkig kon ik het snel uitschakelen en ff lekker huilen lucht ook wel op. Spirit is in ieder geval nog lang niet weg en ook de positiviteit niet...

1 opmerking:

StefanN zei

lieve allebei,
weer eens even een berichtje vanuit hier.Laat die tranen af en toe maar even stromen en maak af en toe een goede grap. Combinatie lijkt me prima.
Jullie zijn kanjers
kus S&S en Thijmen