vrijdag 17 oktober 2008

Pony weg

Vandaag weer even de deur uit geweest. Voor het eerst weer in de auto riching mijn familie en die van JW. Het was de eerste keer die rit met de wetenschap van de KUKA.

Bij mijn zusje de verjaardag van haar vriend gevierd. Kon daar net als hier thuis lekker in de hoek van de bank kruipen.

Mijn gezicht werd in de loop van de dag steeds droger en ruwer. Mijn zusje had ' het middel' Baby-billen-creme:) Dus die erop gesmeerd , hielp/helpt wel.

Bij de ouders van JW heerlijk gegeten en mijn pony laten bijknippen. Ha ha JW's moeder is geen kapster, maar ik dacht ik zie wel wat het wordt. (Alles beter dan kaal dacht ik nog). Maar het is het wel goed gelukt, heb er een topkapper bij nu.

Thuis was er ' slubbersoep' dooer de brievenbus gegooid. Uiteraard in verpakking. Deze soep wordt door de mensen die ook de heerlijke HBES taart voor mij hebben gemaakt aanbevolen. Dus maar uitproberen morgen!

Nu komt de avond er weer aan en is het weer strijden tegen de wolven.. Ik voel steken in mijn rug en weet niet wat ik er van moet denken (negatieve gedachte). Positief is dat ik twee dagen absoluut niet gehoest heb en dat ik ook op mijn rechterzij kan liggen zonder te hoesten. Toen er 4 liter vocht achter mijn rechterlong zat kon ik niet op mijn rechterlong liggen. Ik concludeer dan ook maar dat het vocht niet heel erg toeneemt..

Geen opmerkingen: