woensdag 9 november 2011

Kort maar krachtig: Het gaat erg slecht

Even een kort berichtje. Het gaat erg slecht met mij. Mijn situatie verslechtert snel en ik moet er rekening mee houden dat het eind snel in zicht is voor mij. Ik zal morgen wat uitgebreider bloggen maar ik ben nu heel hard aan het vechten tegen de pijn en kan JW dus geen input geven.

De nieuwtjes zijn dat JW mij zelf pijnstilling nu geeft via een prikje maar hij prikt niet in mijn lijf maar in een soort prik ingang en zo in mijn lichaam, dit kan dus ook thuis. Doel is donderdag naar huis. Verder heb ik vandaag begrepen dat onafhankelijk van de uitslag van de lumbale punctie ik morgen weer 1500mg Tarceva\Erlotinib krijg. Waarom ik dan precies een lumbale punctie heb gekregen moet ik nog vragen.

Zoals gezegd, morgen meer.

26 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Veel sterkte voor jullie allebei.

Guus zei

Ik weet ook niks anders te bedenken dan jullie allebei en jullie familie heeeeeeeeeel veel sterkte te wensen.
Wat is het leven toch af en toe een klotezooi en zo oneerlijk.
Caro je bent een TOPwijffie

joyce zei

Lieve Kanjers,

Wat een ongelofelijke klotezooi vind ik dit voor jullie, weet dat ik aan jullie denk en niets anders kan hopen dan dat je snel naar huis mag... Verder heb ik er geen woorden voor... Veel kracht en moed.
Dikke kus Joyce

Anoniem zei

lieve caroline en jw!

ik weet niets te zeggen,zo moeilijk dit! zo oneerlijk! ik hoop zo dat je snel naar je eigen huisje mag . heel veel liefs en een dikke kus.

liefs,thea

Marije zei

O, wat hoop ik dat je gauw naar huis mag en ik duim voor jullie dat dit zoveel mogelijk zonder pijn is!! Heel veel sterkte...
Dikke knuffel, Marije

Tricky zei

heel veel moed voor jou en je familie om dit erg slechte nieuws te verwerken en een plekje te geven.... hoop dat de pijn snel minder wordt...

Anoniem zei

Teneergeslagen lees ik je blog. September 2008 kreeg jij de onvoorstelbare diagnose longkanker te horen. Nu goed 2 jaar verder ben je bang dat je het niet meer lang vol zal houden. Je deed het zo goed maar dit heb je helaas niet in de hand, dit overkomt je. Ik ben blij dat ik je heb mogen ontmoeten en ik vind dat je met je blog en diverse antwoorden een topper bent. Dank je wel daarvoor CaroKaatje. Heel veel kracht voor jullie beide. Liefs Karinneke

Anoniem zei

Ik wens jou en de jouwen heel veel sterkte de komende periode.

Fijn dat ik je een beetje heb mogen leren kennen, ik bewaar er mooie herinneringen aan.

Groetjes Monique

hendrike zei

Lieve Caroline,
Wat kan ik nog zeggen.....ik brand een kaars voor je en ben in gedachten bij jullie. Hoop erg dat de pijn onder controle komt en jullie op een goede manier afscheid kunnen nemen, jeetje wat vind ik dit erg.
Veel sterkte, kracht en moed.

claudia zei

lieve benjamin ,ik heb je even zitten kijken in het LK filmpje zoals je daar zat zoals je daar sprak,je bent een van de sterkste en moedigste kakels ,hoe heeft deze kuka zoals jij het altijd zegt geloof ik !je zo eronder gekregen !hoe trots moet je niet op jezelf zijn zoals jij deze weg {moeilijke weg}hebt begaan ,en JW ook !realiseer jewel dat met je mooie blogs die je hebt geschreven er heel veel mensen Troost zullen vinden !ik hoop zo dat jullie ,jij je familie en JW ,de kracht kunnen vinden met elkaar om nog een mooie tijd met elkaar te kunnen beleven ,zonder pijn vooral !sommige gevechten in het leven zijn helaas niet te overwinnen !maar de manier hoe jij er mee om gegaan bent CHAPEAU !!!!!!!!mede door jouw ,kan ik mijn ziekte een beetje meer relativeren ,en er ook beter mee omgaan ,DUS BEDANKT DAARVOOR!!!!!!!!een hele dikke kus {PS>ik wist of dacht dat ik niks wist te zeggen ,gek zeg !}heel veel liefs claudia

Esther zei

Lieve Caro,

Bedankt dat ik je heb mogen leren kennen. Ik vind jou zo'n moedig mens.
Jullie (jij en JW) zijn toppers.
Ik hoop echt dat de tijd die jou nog gegund wordt, zo pijnloos mogelijk is. Godverrrrrr....wat kan het leven toch oneerlijk zijn....

Anoniem zei

...en dan valt alles stil na het lezen van jouw woorden. Verschrikkelijk te moeten lezen hoe slecht het ineens met je gaat. Wat een afschuwelijk ziekte is kanker toch. Gelukkig heb je samen met JW sinds je ziekte nog heel veel mooie dingen kunnen doen. Wat ik voor je hoop is dat ze de pijn onder controle kunnen krijgen en dat er nog wat tijd is voor jullie samen.
Ik wens je veel, zo ontzettend veel kracht en sterkte toe !

C.

Arianne zei

Dag Karin en JanWillem
Ik hoorde van Marije dat het zo slecht met je gaat..
Ik wens dat je gauw pijnvrij bent, naar huis mag en een hele fijne, mooie tijd zal hebben met alle mensen die van je houden!
Lieve groetjes, Arianne

Anoniem zei

Hoi Caroline,

Ik lees je blog al jaren, ik denk niet dat ik ooit gereageerd heb maar nu wil ik je toch even laten weten dat deze complete buitenstaander heel veel aan je denkt, en aan JW.
Ik hoop voor jullie op koestermomenten samen met allen die je liefhebt.
Er wordt aan je gedacht.
Groet, Maartje

Jolanda zei

Lieve kanjers van mensen,
We kakelen wat af met zijn allen over jullie en iedereen leeft ontzettend mee. De kaarsjes branden en de schietgebedjes voor Caro om de pijn niet meer te hoeven voelen in het lichaam helpen hopelijk ook om de pijn in het hart draagzamer te maken.

Woorden kon ik niet vinden toen ik aan dit berichtje begon maar mijn handen vliegen nu over het toetsenbord en zouden je nog zoveel willen zeggen. Ik heb diep respect voor je en als ik het het LK filmpje voor de zoveelste keer bekijk kan ik niet begrijpen dat die K-ziekte uitgerekend jouw moest treffen. Je bent een kanjer en ik heb veel van je geleerd.
Bedankt daarvoor en heel veel liefs.

Anoniem zei

volg je al een poosje ,mijn vader heeft ook die rot ziekte gehad ,heel veel sterkte voor jullie beiden en hoop dat de pijn wat minder word ,een grote megaknuffel van mij ook al ken je me niet vind het heel knap hoe je hiermee omgaat, groetjes maria

Dries zei

Speechless...

Hopelijk mag je heel snel naar huis!

Veel sterkte!

Anoniem zei

Lieve Karin en JanWillem,
met grote schrik lees ik jullie blog. Als steun heb ik een gedichtje van Plint opgetypt. Het is minimal.
Vogel wipt.

Tak kraakt.

Lucht betrekt.

Bijna Niets

om naar te kijken

en juist dat

bekijk ik.

Ik hoop dat jullie je een beetje kunnen ontspannen. Sterkte en
groetekens Marjo

Eva zei

...............heb geen woorden.
Heel veel sterkte voor jou, JW en je familie. Ik hoop dat jullie nog met de pijn onder controle van elkaar mooi kunnen afscheid nemen.
Het is zo onerlijk dat dit gebeurt.
Ik volg al en paar jaar jou blog vanuit Spanje. Bedankt voor all je worden.
Liefs,

Irma zei

Lieve Caroline
ik bene er sinds kort achter gekomen dat ik je blog kan lezen.
ik heb veel respect voor je en wens je veel stekte toe. IK hoop Dat je nog met je geliefden samen kunt zijn thuis.
veel liefs Irma

Melanie Gruben zei

Lieve Karin,
Vol verdriet en verbijstering lees ik sinds 5 november jl je blog. Ik las op de hyvespagina van je zusje dat je deze bijhoud. Ik kan me erg goed inleven in de situatie van jou en jouw man omdat bij mijn man op 2 februari van dit jaar de diagnose lymfeklierkanker is geconstateerd. Wat een rotziekte. Ik vind het erg moeilijk om woorden te vinden voor wat jij nu meemaakt. Ik wilde je laten weten dat ik ontzettend met jou en je familie meeleef. Ik wens je alle liefs.
Kus van Melanie Gruben

Melanie Gruben zei

Lieve Karin,
Vol verdriet en verbijstering lees ik je blog sinds 5 november. Ik las op de hyvespagina van je zusje dat je deze bijhoudt. Deze rotziekte heeft ook mijn man getroffen en ik kan me dan ook goed de gevoelens van jouw man voorstellen. Ik vind je een ontzettend sterk persoon en ik wens je alle liefs.
Kus Melanie Gruben

Anoniem zei

Woorden schieten te kort. Heel veel sterkte toegewenst. Hopelijk kun je snel naar huis.

Helen en Gert

Loekie zei

Ik had je nog zoveel jaren gegund.

Jeanet zei

Lieve Karin en JW. Mijn god, wat een sneltreinvaart ineens. K**zooi!
"Sterkte en liefs" en zo lijkt allemaal zo ontoereikend.
God, ik hoop zo dat de pijn z.s.m. verlicht wordt. Dat je redelijk pijnvrij naar huis kunt. Dat je daar nog zoveel mogelijk goede, waardevolle tijd met elkaar hebt.
Ik hoop het, ik hoop het, ik hoop het.
Heel erg veel sterkte, liefde en moed voor jullie!!!

Froukje zei

Lieve Karin, hoe hard deze woorden te moeten lezen. Hoe belangrijk dat er mensen, veel mensen, om jullie heen staan de komende dagen. Ik vind het zo raar dat ik verslaafden ken die al 40 jaar als gekken tekeer gaan en dan weliswaar wat gezondheidsproblemen hebben, maar niet die van jou. Ik ga via internet een kaarsje voor je aansteken om je kracht toe te wensen.... en ik hoop dat velen dat met me samen willen doen.

www.wenskaarsje.nl

Voor mij ben je een held. Of Megamindy, net wat je wilt ;-) Dank je wel voor alles wat je nog steeds met ons wilt delen.