woensdag 16 november 2011

Prachtige vakanties

De nacht is rustig verlopen, om de 2 uur een dipidolor en midazolam en ik was weer gered. Ben net een junkie ;-) Vanmorgen was het pijnteam er al weer vroeg. Ze zijn altijd de eerste in de ochtend. Ik heb weer hogere dosering gekregen van de pijnstillers omdat ik continue de escapes gebruik.
Daarna kwam de zaalarts langs en hebben we kort gesproken over een hospice en dat naar huis gaan definitief geen optie is. Daarna kregen mijn pompjes nog weer een APK en nieuwe zakjes met pijnstillers. Ze waren nog niet klaar of ik kreeg pijn. Dipidolor er in met een midazolam Pijn bleef en werd erger. Nog een dipidolor er in. Hielp niks toen nog een midazolam er in en toen viel ik in soort van halve slaap maar de pijn bleef nog wel. Gelukkig was het pijnteam in de buurt en ze hebben de catheter in mijn ruggenwervel 2cm naar achteren geschoven. Nog twee bolussen en ik viel in slaap.

Toen heb ik vier uur geslapen. Vlak nadat ik wakker werd zat prof P ineens tegenover mij. Ik was nog helemaal versuft van de slaap en de pijnstillers. Toch vond ik het enorm fijn dat ik hem nog even gezien heb.

Ik ben eigenlijk wel versuft geweest de hele avond. Ik merk de hogere doseringen wel. Tot overmaat van ramp kreeg ik ook nog weer pijn. Het vervelende echter aan deze pijn is dat hij optrad op een andere plek. Namelijk mijn nek en bovenin mijn rug. Het is erg waarschijnlijk dat deze pijnen ook veroorzaakt worden door tumoren. En dat is dan een heel slecht voorteken denk ik omdat het nog lastiger zal zijn deze pijnen weg te krijgen. Je kan bijvoorbeeld moeilijker of niet een blok kan maken in de ruggenmerg zo hoog voor zover ik het weet maar goed wat weet ik er van. Misschien valt het mee en heeft het met teveel in 1 houding liggen te maken.
Ik zal morgen met het pijnteam en de zaalarts deze nieuwe klachten wel doorspreken. Als ik de klachten dan nog heb en ze zijn waar ik bang voor ben moet ik mij realiseren dat het dan echt over en uit is. Ik heb alles even kort met JW nog doorgesproken voor ik een midazolam spuitje kreeg. Een leuk gesprek was het niet, verschrikkelijk gesprek zelfs.

De verpleging gaf mij een midazolam spuitje na het gesprekje met JW. Van die spuitjes val ik altijd vrij snel in slaap. Totdat ik in slaap viel hebben we nog eventjes kunnen praten over hoe mooi het is tussen ons. Hoe verschrikkelijk veel we van elkaar houden en tot ik in slaap viel heeft JW verteld over onze prachtige vakanties.


25 opmerkingen:

janet zei

Lieve Schat

Leef erg met jullie mee,en denk aan de mooie wintersports in Zwitserland en dat ik op jullie huwelijk zelfs je haar en mak-up mocht doen :-) wat ik erg bijzonder vond.

Geniet van de momenten samen met je geliefde JW,dierbare vrienden en familie om je heen.

Veel sterkte voor jullie.


Liefs
Janet Wielens

Joyce Voigt zei

Lieverds,

Het kan kanker niks schelen, een flashback kreeg ik van je blog titel.... Caroline, jij bent echt een bikkel, wat een vechtlust, wat een doorzetter en wat een respect dat je zelfs nu nog iedereen elke dag op de hoogte houdt... JW weet dat ik ook aan jou veel denk, verder geen woorden meer...

Veel sterkte!

Jose zei

Geniet van elkaar, elk moment dat het lukt.
Wat heb ik toch veel respect en bewondering voor jouw doorzettingsvermogen. Wat kan jij vechten.
Ik hoop dat je de komende nacht goed zult slapen.
Dikke knuffel voor jullie en veel sterkte.

Anoniem zei

lieve caro en hoi jw,,,,

ik hoop dat je zonder pijn kunt slapen,dat je heerlijk kunt dromen van de verhalen van jw,,,

diep respect caro!
diep respect jw!

een hele dikke kakel kus,,,

liefs,thea

mar zei

lieve Benjamin Caro en JW,

Ik heb zoveel bewondering voor jullie beiden!
Ik hoop dat je een rustige nacht zal hebben.
Dikke kus,
Mar

Esther zei

Als de tumoren zijn weg kunnen vinden, dan gaan ze helaas alle kanten op en ik wil juist dat jij het pijnvrij hebt ipv nog meer pijnen.
En het woord bikkel wil ik niet meer uit jouw mond horen naar mij toe, want jij hebt mij allang ingehaald. Wat heb jij een vechtlust en een doorzettingsvermogen en het zet ons aan het denken voor wat ons nog te wachten staat. Ook je ouders, je zus en uiteraard JW zijn vaak in mijn gedachten, want ik heb inmiddels in de RAI ontmoet.
Ik wens jou een rustige nacht zonder al te veel pijn en een dikke knuffel.
Veel sterkte!!

Liefs,
Esther

Anoniem zei

Lieve Karin,
Ik heb net je filmpje gezien en heb een tijd huilend voor me uit zitten staren, denkend aan jou, in gedachten bij jou.
Veel liefde en licht, sterke dappere vrouw.
Louisa Jongbloed

Anoniem zei

Ik wens je een rustige nacht zonder al te veel pijn en ik hoop dat ik tegen je kan zeggen:

Tot morgen !

C.

Anoniem zei

dit is echte liefde!
liefs van mij

Anoniem zei

Lieve Karin en JW,
Bij jou denk ik aan Meijerink maar wat past de naam Top toch goed bij je. En ook bij JW!
Ook jullie liefde is top, je leest het niet alleen geschreven ook tussen de regels door....
Veel liefs Lobke

Anoniem zei

Diepe bewondering voor jullie! Heel veel sterkte....

irma zei

Lieve Caroline
en JW
ik leef met jullie mee en heb jullie in mijn gedachten.
groeten aan jullie
irma

Marjolijn. zei

Veel bewondering en respect voor jullie.

Veel sterkte.

oude buurtjes.. zei

Karin, meid wat ben je dapper en wat heb je een fantastische man.
Elke dag denken we aan jullie. Al dagen lang is het duister bij je zusje in huis, we kijken elkaar dan aan en zeggen: ze zullen allemaal wel bij elkaar zijn waar Karin haar licht over de familie laat schijnen.

wilco en sabine

Dries zei

Lieve Karin,

hoeveel kan een mens hebben. De levenskracht die jij laat zien is onbeschrijvelijk en zal ik nooit vergeten.

Cilia zei

Lieve Karin en JW,
Wat is het allemaal onvoorstelbaar onvermijdelijk en onacceptabel. En wat zijn jullie aangrijpend dapper. We denken aan jullie bij het
Longkanker Informatiecentrum.
Liefs Cilia

Esther zei

Caro en JW,

Ik heb jullie net een mail van Caro's emailadres gestuurd ivm Longstories

Anoniem zei

Lieve Karin en JW,
Wat een bewondering voor jullie kracht!
Ik denk aan jullie en jullie naasten.
Sterkte!!!!!!!!

Christian zei

Lieve Karin,

Ik kan er nog steeds niet bij jou dit allemaal overkomt.

Ik bewonder je enorme vechtlust. Zoals gezegd je bent een enorme bikkel. Dat je dit allemaal nog op kan brengen verdient niets anders dan enorme respect!!

Ondanks dat ik hier nog het nodige heb neer weten te zetten heb ik er eigenlijk geen woorden voor.

Geniet van elkaar.
Heel veel sterkte....

Je oude klasgenoot, Christian

Anoniem zei

Lieve Karin,
Je hebt denk ik geen idee hoeveel je geeft aan alle mensen om je heen met wat je deelt via je blog en hoe je met jouw situatie om gaat. Ik vind je ongelofelijk dapper en sterk. Je bent echt een Topper!
Ik wens jou en alle mensen om je heen toe dat ze een stuk van jouw kracht en liefde met zich mee nemen en dit ook later voelen als je op een andere plek bent. Ik wens je alleen maar heel veel liefde toe. Dankjewel voor wie je bent en wat je allemaal geeft.

Anoniem zei

Heel veel sterkte! Ook ik denk aan jullie. Iedere dag sta ik ermee op en ga ermee naar bed. Wat een oneerlijke strijd en wat zijn jullie dappere en sterke mensen.

Jacqueline

brigitte zei

hey meissie

ik vindt het verschrikkelijk om te zien en tehoren hoeveel pijn je moet doorstaan
denk dat we met de kakel groep
zeer veel respect voor jouw en je man hebben dat je ons elke dag toch laat weten hoe het met je gaat en wat je allemaal doorstaat
soms ook best eng want voor sommige is dit eigenlijk ons toekomst beeld

wens je heel veel kracht de komende nacht en hoop zo dat het een beetje pijn vrij wordt zodat je nog lekker kan kletsen met je mannetje en elkaar kunnen vertellen
hoeveel jullie om elkaar geven en wat je samen allemaal gedaan en bereikt hebben

hele dikke kus en knuffels
voor jou maar ook voor je mannetje
want ben ook ontzettend trots op hem dat hij zo naast je staat

brigitte

Bea zei

Lieverd,

Ik ken jou niet,
jij kent mij niet.
Ik ben jou dagboek gaan lezen toen mijn schoonmoeder long kanker kreeg,en ik googelde naar Tarceva.
Zij is in augustus overleden...

Ik wil je laten weten hoeveel bewondering ik voor je heb..wat een vechtlust.
Ook voor je man: respect.

Jij bent een voorbeeld voor velen.

Liefs, Bea.

Esther zei

JW,
De link van de Youtube heb ik naar Caro's hyves gestuurd en de embed-codes naar Caro's emailadres. De trailer mag nu op de site, hyves, FB en adnere sociale netwerken.
Lieve groet Esther

Anoniem zei

Lieve Karin,

Ik ben zo geschokt nadat ik je blog heb gelezen!

Dat dit jou moet overkomen vind ik onbegrijpelijk.

Vind het moeilijk om iets op te schrijven, maar wil je ook laten weten wat een ontzettend TOP wijf je bent dat je dit allemaal kunt opbrengen.

Zo enorm veel respect voor je vechtlust!

Daarnaast hoop ik dat je kunt genieten van al die lieve mensen om je heen.

Heel veel sterkte.

Liefs Yardi Doldersum