zondag 6 november 2011

Morgen uitslag?

Ik heb vannacht enorm last van mijn rug gehad. Het duurde ongeveer 90 minuten voordat de verpleging de pijn onder controle had. Later kwam de pijn terug maar toen was de verpleging voorbereid en was de pijn sneller weg. Ik was enorm blij dat JW bij mij was en mij kon bijstaan. Gevolg is nu wel dat we allebei erg moe zijn.

AS was hier ook weer vandaag. Dit keer met haar broertje P. haar opa en oma en vader en moeder. Helaas was P snip verkouden dus ik kon niet met hem knuffelen. Wel heb ik er nu een reuzen micky mouse bij in de kamer hier. Ze waren enorm trots mij de micky te geven :-)

Aan het einde van de dag kwamen de HBES bakkers nog even voor een kort bezoek. B had geen rode wijn, Kasteelbier of appeltaart bij zich maar nog beter: H en E en S. De visite was kort maar krachtig ik heb zelfs nog even gelachen. JW is daarna met ze wezen koffie drinken beneden in het ziekenhuis en toen hij hoorde dat B. trakteerde heeft hij nog snel een chocomuffin op het dienblad gelegd haha.

Nu heb ik weer eens een keer enorme buikpijn. De verpleging doet wat ze kunnen, JW doet wat hij kan met "tegendruk" maar het blijft toch erg pijnlijk.

Ik verwacht morgen een drukke dag. In het weekend is het altijd rustig in het ziekenhuis heb ik ontdekt maar maandag zijn alle artsen weer terug. Misschien krijg ik de uitslag van de test op de mutatie van de kankercellen in het vocht verkregen via de lumbale punctie.

6 opmerkingen:

joyce voigt zei

Lezen doe ik het elke dag maar reageren nee daarvoor ontbreken me vaak gewoon de woorden. Veel kracht, moed en wijsheid voor jullie.... Geniet van elkaar en van alle goede momenten dat die er nog maar heel lang mogen zijn.... Dinsdag mag je geloof ik naar huis, niets zo lekker als in je eigen huisje zijn... Dikke knuffel!! X

Jose zei

Fijn om te lezen dat je weer even hebt gelachen vandaag.
Maar wat een ellende dat je nog steeds allerlei pijn hebt.
Sterkte morgen met de drukke dag. Hopelijk slapen jullie vanacht wel weer wat beter.
En JW, die chocomuffin heb je wel verdiend!
Dikke knuf

Marjolijn. zei

Fijn dat JW zoveel bij je kan zijn.
En dat je familie en vrienden je de nodige lichtpuntjes op de dag brengen.
Sterkte vandaag meis.

Anoniem zei

ik hoop op goede uitslagen en dat je snel naar huis mag,,,,,dikke kus van mij

Esther zei

Ik hoop voor je dat de uitslag meevalt en dat je snel naar huis mag
XXX

mar zei

lieve benjamin,ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen maar ik ben ook blij dat je weer even gelachen hebt!!!
ik wens dat je pijn toch snel opgelost kan worden en wens verder hetzelfde als dat jij wenst........... XXXXXXXXX

zet 'm op meissie XXXX