woensdag 29 oktober 2008

Vragen

Vandaag een relatief rustig dagje achter rug.

Ik werd om 10.00 uur wakker en begon meteen te piekeren over de KUKA. JW lag nog lekker te slapen. Die had in het hotel niet zo goed geslapen dus maar niet wakker gemaakt. Zelf uit bed gegaan en geprobeerd the spririt weer te vinden om ' gewoon door te gaan': Koffie zetten, jus d'orange geperst, brood gesmeerd ( ook voor JW natuurlijk) en samen met JW ontbeten.

Ik vind het niet gemakkelijk om the spirit van ' gewoon doorgaan' vol te houden. Thuis is er minder afleiding en focus ik me meer op de dingen die ik voel.
Er was wel gezellig bezoek vanmiddag, dat hielp wel om me beter te voelen. Daarna kwamen mijn ouders met een lekkere pan met chili con carne.

De stress voor vrjdag begint een beetje te komen zowel bij mij als bij JW..Morgenmiddag gaan we naar Haarlem, overnachten bij vrienden. Gaan we er gewoon een gezellige avond van maken en zitten we vrijdag al wat dicherbij het VU.

We verwachten vrijdag nog geen duidelijke antwoorden te hebben. Er wordt weer een longfoto gemaakt en ik moet mijn bloed laten prikken. Allerlei vragen zitten natuurlijk in je hoofd:
Als het vocht/de tumor is toegenomen betekent dat dan dat de medicatie niet aanslaat? Misschien dat het nog een aantal weken nodig heeft? Als er zoveel vocht bij is gekomen had ik me dan niet veel slechter gevoeld?

Als het vocht /de tumor gelijk is gebleven, slaat de medicatie dan aan? Of kunnen we dat nog niet met zekerheid zeggen? kan het ook nog een verschijnsel van de chemo zijn die ik heb gehad?

Als het vocht minder is, ligt dat aan aan de medicijnen of heeft dat ene kleine chemokuurtje mij toch wat positiefs bezorgd?

1 opmerking:

Jeanet zei

Heej Karin!
Succes morgen op het VU! Ik hoop dat de uitslagen gunstig zijn, je vragen beantwoord worden en je met een tevreden gevoel het VU weer uitwandelt! We lezen het snel!
Liefs, Jeanet