woensdag 1 oktober 2008

Raar smaakje

Lekker zonder schuldgevoel lang in bed blijven liggen omdat het toch keihard regent. Dan is het ook nog best gezellig om lekker op de bank te liggen met een boekje, laptop en de tv. Heel veel meer kan ik ook nog niet. Ik kom niet verder dan naar de WC en terug, 1x per dag de trap op. En heel af en toe rondje door de kamer. Ik probeer wel meer, maar het lukt gewoon (nog) niet.

Gisteren wel een positieve dag gehad, leuk bezoek en de houtkachel aan. 'S-avonds met JW een film gekeken. (vooral geen drama of romantische komedie), maar een lekkere lachfilm.

Ook weer gewoon in bed geslapen met het hele trapcircus erop en eraan, zelfs dat begint te wennen.

Ik heb ook een nieuwe bijwerking van de chemo ontdekt. Ik heb een ongelooflijke metaalsmaak in mijn mond. JW die kust mij natuurlijk altijd heel lief weltrusten en ging bijna over zijn nek omdat ik naar metaal schijn te smaken ...
Dat verklaart ook waarom ik bepaalde dingen niet meer lust, ik nam gisteren voor het eerst een glaasje wijn bij het eten..nou ik dacht dat ik azijn in mijn mond had..
Ben benieuwd wat er na de volgende kuur gebeurt..

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Carolien, poosje geleden dat ik voor het laatst van me heb laten horen. Helaas neemt de waan van de dag vaak een loopje met me. Goed om te lezen dat je weer lekker thuis bent. Dat moet wel een lekker gevoel geven, toch? Ben zelf afgelopen week in Rotterdam geweest voor een usermeeting, veel netwerken/eten/drinken en vrijdags uitgeblust thuis. Inge heb ik afgelopen zondag uitgezwaaid, die is lekker met haar ouders een 8 dagen tripje aan het maken in Oostenrijk. Terwijl het hier regent, hebben ze daar lekker weer. Ze kunnen zowaar de bergen nog op. Mochten jullie met z'n tweetjes er nog lekker een weekendje tussenuit willen dan zou ik lekker naar hotel de Lutte (in de Lutte, je weet vast wel, waar die halve zool van boer zoekt vrouw woont) gaan. Kun je je lekker samen in de watten laten leggen in een prachtige omgeving en een superhotel. Heerlijk daar.

Groetjes, en ik kom gauw een keer richtin Grunn.


Groet'n vanuut Schoonebeek voor jullie beiden!

Dries