zaterdag 18 oktober 2008

Film

Gelukkig een goede dag vandaag, na een iets minder geweldige nacht.

Vannacht kwamen er weer veel emoties bij mij en JW. In het begin is het niet leuk om die emoties toe te laten en het over nare dingen te hebben. Uiteindelijk voel je je erna wel beter, beetje een dubbel gevoel eigenlijk. Jw en ik voelden ons er vandaag wel beter door, klinkt gek maar het voelt dan als een soort van ' opluchting.'

De bedoeling was om vanmorgen weer vroeg op te staan (wekker stond), maar doordat slapen later werd dan de bedoeling hebben we uitgeslapen.

Vanmiddag met een vriendin en JW de stad in geweest. Gelunchd en toen een film gekeken bij Images. Daarna ook nog energie voor een hapje eten in de stad. We belandden bij 'Het zwarte Schaap'. Sfeer onderling supergezellig, keihard gelachen. Echt hard lachen lukte me al een tijdje niet meer, want dan moest ik keihard hoesten, vanavond niet.

Zometeen mijn volgende erlotiniepje dit wordt nummer 7..Zoals gezegd zijn de bijwerkingen nu wel zichtbaar. Echt pukkels zijn het niet, het lijkt eerder alsof ik met mijn gezicht in een keiharde striemende hagelbui heb gefietst.

Volgende week dinsdag bespreek ik de bijwerkingen met de prof in het VU. Dat wordt weer een ' witte-jassen-dag' . Hoewel ik niet verwacht dat er veel nieuwe spannende dingen gaan gebeuren dinsdag.
Voor we naar het VU gaan probeer ik te genieten , uit te rusten en duim ik dat de erlotinib doet wat het moet doen!

Geen opmerkingen: