zaterdag 4 oktober 2008

Hele dag uit bed

Een eerste dag achter de rug zonder dat ik op de bank heb gelegen! Veel gelopen en alle dagelijkse dingen zelf gedaan:
-Zelf mijn brood gesmeerd joehoe
-Zelf gedouched (niet meer zittend in bad met JW naast me die de spetters op moet vangen)
-Peuter van (denk) 10 kilo opgetild
-Voor het eerst met een collega van VNN gekletst terwijl ik in een stoel en aan een tafel zat..(chocola van gekregen was erg lekker, iedereen at mee dus bijna op)
-Zelf eten opgewarmd
-Zelf de tafel gedekt
-Visite gehad (de mensen van de appeltaart) en glas wijn mee gedronken (erg gezellig wijn smaakt niet naar azijn)

Knap he, uhum...;)

Nog wel meer zelf gedaan maar verder niet zo interessant voor hier denk ik.

De trend van ' stapje voor stapje beter' zet dus in ieder geval door. Best vreemd eigenlijk want ik word heel blij dat ik steeds meer energie krijg en weer wat dingen kan. Begin echt plannen te maken wat ik deze week wil gaan doen. Tegelijkertijd realiseer ik me dat ik straks weer bij nul moet beginnen ( na de tweede kuur). Ook lijkt het me heel moeilijk om straks misschien iets beter te worden, daar blij van te worden, weer even van het leven te gaan genieten totdat dan de klap komt dat het weer bergafwaarts gaat. Ik denk dat het kan voelen alsof je dan opnieuw de klap moet verwerken...

Lekker negatief, past niet bij de strategie van ons (m and JW) tot nu toe: stapje voor stapje elke stukje wat je tegenkomt oplossen. Wat er na het stapje komt waar je mee bezig bent NIET OVER NADENKEN!! Hele handige strategie hoor (of gewoon dom), maar tot nu toe werkt het wel;).

Trouwens, heel erg fijn hoe iedereen nog steeds meeleeft, op bezoek komt en me belt of mailt. Ik heb er echt heel veel aan om zo af en toe gewoon te kletsen met mensen en dat hoeft dan helemaal niet over die KUKA te gaan. Niemand die ook maar moet denken ' O jee ik praat over mijn werk' O jee ik praat over mijn vakantie' ' O jee ik zit te zeuren over iets doms'zal karinocarolien iets interesseren nu... Het interesseert me dus WEL, ik ga hopelijk ook nog wel verhalen houden over vakanties die ik heb gehad, misschien zelfs wel over werk wat ik nog heb gedaan..En zelfs met de KUKA zit ik nu ook nog te zeuren over hele onzinnige dingen ( shit heeee het huis moet ff schoon...)

Geen opmerkingen: