zondag 12 oktober 2008

(nog) Geen Kurhaus en starten met de medicijnen

We gaan niet naar het Kurhaus vandaag. Ik heb gelukkig veel beter geslapen vannacht, maar nog wel last van mijn rug. Eerst eens proberen om eruit te gaan en te bewegen.

Gisterochtend kreeg ik een mail van de prof uit het VU. IK kan daar in behandeling en hij was heel stellig in zijn advies: start met de medicijnen. Dat onderstreept dus mijn keuze en daar ben ik blij om. We proberen een afspraak te maken voor aanstaande dinsdagmiddag. Dat wordt dus een dagje Amsterdam.

Gisteren heeft JW bij de thuiszorg een rolstoel gehaald. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk zelf in beweging blijven, maaar als we langere afstanden afleggen dan is een rolstoel wel fijn.

Vandaag is de 4-mijl, vorig jaar heb ik die nog gelopen in een redelijk snelle tijd. Ik kan me nu niet voorstellen dat ik dat heb gedaan. Het kan best zijn dat die kuka toen al in mijn lijf zat...Dan realiseer je je toch wel hoe snel alles anders kan. Het ene moment ren je onbezorgd 4 mijl, het andere moment ben je al blij als je de trap op kan komen..

Vandaag begin ik ook met de medicijnen, jw heeft ze bij de apotheek gehaald gisteren. Dat ging niet zo makkelijk. Ze hadden de medicatie niet en wisten er ook niet veel vanaf ook vroegen ze of JW wel wist hoe duur het was..(JW: O jee zo duur? Nou doe dan maar een paracetamolletje). Uiteindelijk hebben we de medicijnen wel gekregen omdat ze opgestuurd zijn vanuit Limburg.
Nu elke dag een pilletje, twee uur na het eten en maar kijken wat er gebeurt. Heel wat anders dan een nachtopname in het ziekenhuis en aan een infuus liggen..

2 opmerkingen:

Wendy zei

Tjee zeg, of je die medicijnen voor je lol komt halen...!!! Het moet echt niet gekker worden.
Ik ga duimen voor een snel en goed resultaat (uiteraard zonder pukkeltjes etc etc).
Zet h'm op!

Liefs, Wendy

millhill zei

Hoi,
ik heb je wel gemist hoor, met name bij de voorbereidende trainingen. Hou je taai en tot snel!