maandag 13 oktober 2008

regelmiddagje en dan vrij

Vandaag veel geregeld, rust in mijn hoofd en het gevoel even' vrij ' te zijn.

Eerst de huisarts gebeld. Ik werd gek van de rugpijn en het idee dat ik daardoor de bank bijna niet meer afkom. Ook wilde ik met hem overleggen dat als ik weer een soort van paniekaanval zou krijgen zoals gisteravond, dat ik dan een kalmeringstablet kan nemen. Hij voelde mijn rug en heeft voorgesteld fysiotherapie te nemen, daarnaast heb ik pijnstillers gekregen. Voor de ' moeilijke momenten' heb ik kalmeringstabletten. Echt een fijn idee om in huis te hebben, alleen al het idee is fijn ;)
De huisarts ook even ingelicht dat ik naar het VU ga en hij kon zich hier goed in vinden.

JW is na het vertrek van de huisarts weer naar de apotheek geraced en heeft een zak vol medicijnen aan onze collectie toegevoegd.

Daarna geregeld met van Putten dat ik mijn behandeling voortzet in het VU. Ook heb ik met hem af kunnen spreken dat ik altijd in het Martini terecht kan voor basisdingen of acute zorg. De regie ligt nu bij het VU en daar voer ik vanaf nu mijn gesprekken.

En mijn tweede pilletje weer genomen..ben benieuwd wanneer ik naar de wc moet rennen;)

Na al dit geregel even niets. Enige wat we qua kuka MOETEN doen is de fraxodie spuiten, erlotinib nemen en luisteren naar mijn lichaam. Proberen niet te gestressed te worden de komende weken van ' O jee werken de medicijnen wel' . Genieten en met de medicijnen in de kast en meer tijd voor de boeg leuke dingen plannen!

Geen opmerkingen: