woensdag 15 oktober 2008

Shoppen

Goede dag gehad, durf het bijna niet keihard op te schrijven..toch wel een beetje angst dat het dan zo weer minder is..
Hele middag ongegeneerd kleren gekocht:) Ik ben samen met mijn ouders en zusje naar een , hoe zal ik het eens noemen, modehuis geweest. (Modehuis Westen in Musselkanaal, klinkt vreselijk, valt best mee). Ik zag me nog niet door de stad heen sjokken.

Zo op het eerste gezicht zien mensen niets aan me, maar ik werd vandaag herkend als patient door mijn ziekenhuisbandje;)

Eerst even uitleg waarom ik die nog steeds om heb:
Ik heb nog steeds mijn ziekenhuisbandje om. Niet omdat ik het nou zo mooi vind staan, maar omdat ik een beetje bijgelovig ben. De eerste keer dat ik ben opgenomen kreeg ik natuurlijk ook een bandje om. Het moment dat ik hem thuis afknipte dacht ik: ' zooo die kan af' , de dag erna lag ik met embolie wederom in het ziekenhuis. Ik denk nu dat als ik hem af doe, dat ik dan morgen weer in het ziekenhuis lig.

Goed, de verkoopster herkende het als ziekenhuisbandje en vroeg of ik ziek was. Ik antwoordde dat ik inderdaad ziek was. Hele verhaal maar verteld, rolde er zo uit, snap nu niet waarom (Misschien hoopte ik op gratis kleren ofzo;)

Na het shoppen nog uit eten geweest, alemaal volgehouden, maar nu wel redelijk moe op de bank. Ook JW had vandaag een dagje geen last van mij. Had een afspraak met een vriend die vandaag zijn scriptie presentatie en beoordeling had.

Hoop dat nu EINDELIJK de stijgende lijn door gaat zetten..

3 opmerkingen:

Martin zei

Wat heerlijk Karin, een dagje in het gewone leven. Voor zover je een modehuis in Musselkanaal gewoon kunt noemen. Belachelijk dat je geen gratis kleren kreeg, wat moet je dan hebben om korting te krijgen? Je hebt het verhaal vast niet zielig genoeg verteld.
Hou de stijgende lijn te pakken meid!
Groetjes en slaap lekker!

Femke zei

Ha lieve Karin,
lekker zeg even een dagje shoppen! Wat heb je eigenlijk gekocht? Dat heb je nog niet verteld!
En nog lekker uit eten geweest? Hoop dat je ervan genoten hebt!
Goed ook dat je er een hele dag op uit bent geweest!
Spreek je gauw weer en inderdaad: houd die stijgende lijn te pakken!
Liefs
Fem

je zus zei

Hi Karin,

Ik vond het gisteren ook een geslaagde dag.
Zelfs voor ons was het wel een vermoeiende dag!
Ik ben blij dat je weer wat meer in beweging komt.
Hopelijk gaat het steeds iets beter.
Misschien kom je zelfs op PP zijn verjaardag!

Een dag als gisteren is in ieder geval voor herhaling vatbaar.
En Anne-Sophie kan dan gewoon weer mee, want daar heb je geen kind aan! ;)

Nou ik hoop tot morgen!

Hele dikke kus van ons allemaal