dinsdag 7 oktober 2008

Iets minder dagje

Vandaag een iets mindere dag ..

Ik denk dat mijn actieve gedrag van de afgelopen dagen iets teveel heeft gevraagd van mijn energie. Ik ben vandaag vermoeider dan 'normaal'. Jw is ook nog steeds niet helemaal opgeknapt.

Bovendien duren de werkzaamheden om ons huis langer dan gepland en heb erg veel zin om weer gewoon thuis te kunnen zijn.

JW en ik zijn beiden een beetje nerveus voor donderdag, het gesprek met de longarts. Alleen al het zien van dat ziekenhuis, de geur en de witte jassen maakt me nu al verdrietig. Maar goed het is wel een heel belangrijk gesprek en ik vind het ook wel prettig om meer duidelijkheid over het vervolg te krijgen. Hoewel je natuurlijk nooit zeker weet wat het vervolg is omdat je ook afhankelijk bent van de bloedwaardes en de mate waarin iets aanslaat..GRRR &*&_*_

We hebben allebei wel zin in een weekeindje weg! Dus na donderdag lekker even weg uit de ' ziek zijn sfeer' en ovedreven laten verwennen!

Geen opmerkingen: