zaterdag 4 oktober 2008

Wat gaan we doen?

Vandaag een tikkeltje moe..Maar niet moe zoals ik moe steeds omschreven heb. Moe omdat ik laat naar bed ben gegaan.
JW onder de douche, radio aan, en ik zit (in plaats van lig) op de bank. Als hier iemand stiekem naar binnen zou gluren dan zou het er gezellig uitzien denk ik. Niets aan het handje!

Niemand die ziet dat ik ziek ben, tenminste niet zo op het eerste gezicht. Iedereen die langskomt zie je verbaasd kijken, ' Je ziet er helemaal niet ziek uit!" . Als je iets langer met mij praat dan is het enige dat je opvalt waarschijnlijk dat ik af en toe een beetje kortademig ben, dat ik een kleine hoestaanval krijg en op de bank lig. Ik geniet er nog maar even van dat je het niet ziet.

Ik kan wat meer beginnen en zelfs wel ergens naar toe. Dus wat zullen we eens doen vandaag? Normaal op zaterdag is er genoeg te doen , klusje hier en daar, boodschappen, visite, even de stad in..

Ik zit me af te vragen waar ik zin in heb, wat vind ik leuk om te doen? Nou het leukste om te doen vind ik wat ik normaal altijd op zaterdag deed! Prutsen: dingetjes in huis doen, boodschapje doen, beetje door de stad slenteren lekker in mijn eentje doen wat ik wil.. Maar ik sta tegenwoordig onder continue begeleiding;) Stel je voor dat ik tijdens het winkelen zooo moe word dat ik niet meer kan staan? dan moet er wel iemand zijn die me ondersteunt. Stel dat ik met de auto ergens naartoe ga en onderweg krijg ik een hoestaanval?

Ik denk dat we er voor kiezen om einde van de middag een eindje te gaan rijden en dan ergens een cappuccino drinken met een flink stuk taart ofzo:)

3 opmerkingen:

je zus zei

Hi Karin!

Ben benieuwd of je vandaag nog ergens koffie hebt gedronken, nog meer of je nog lekkere appeltaart hebt gegeten!
Ik hoop van wel, dat je een beetje een gezellige dag met jw hebt gehad.

Maar de lekkerste appeltaart vind je natuurlijk bij 'De Kamer'!!!

Bel je morgen weer
dikke kus

hbes zei

Da's jammer. Want de lekerste appeltaart komt nog altijd van Hbes. En ook al ben jezus,echt, je kunt niet alles weten. Kom hem zelf maar eens proberen.

Hee carolien, ga dan ook niet zo laat op bed.

Femke zei

Karin!
Ik kom je morgen opzoeken!
Heb je net gemaild over treintijden. Laat maar weten welke tijd je het beste vindt.
Tot morgen!
XXX Fem