maandag 13 oktober 2008

En het is weer licht

Ik ben gelukkig weer wat tot rust gekomen. De mist zoals mij zo mooi werd gemaild is een beetje aan het optrekken. Ik heb gisteravond net zo lang tv gekeken totdat ik in slaap viel. Het is echt vreselijk wat je 's-nachts allemaal op tv te zien krijgt, ik kon genoeg 06-nummers bellen om me te vermaken als ik een man was geweest.Uiteindelijk beland bij discovery en geprobeerd te begrijpen waarom een serieverkrachter tot zijn daden komt.

Vanmorgen meteen alweer een mail van de prof uit Amsterdam. Ik had hem nog wat dingen gevraagd en heb daar meteen antwoord op gekregen vanmorgen. Hij stelt voor om niet morgen naar het VU te komen maar volgende week.Dan heb ik de medicijnen een week geslikt en kunnen we ook beter kijken naar de bijwerkingen.

Verder moet ik me toch maar wat meer gaan richten op afleiding en zorgen dat ik het mentaal volhoud. Wat er gisteravond gebeurde is heel normaal, maar mocht het vaker gebeuren dan wil ik daarvoor wel een aanvalsplan maken;) Ik heb de huisarts even gebeld om dat met hem door te nemen, kan ik meteen vragen hoe dat zit met mijn rug. Die is namelijk ook nog steeds pijnlijk, echt een spierpijn gevoel.

IK heb tot nog toe nog niet het gevoel dat de pil van gisteren al tot bijwerkingen leidt. Ik heb nog niet in de spiegel gekeken trouwens , maar JW keek me nog niet verschrikt aan alsof ik een enorme pukkelexplosie in mijn gezicht heb;)

Geen opmerkingen: