maandag 20 oktober 2008

Tjakka kuka

Vandaag redelijk wat reacties gekregen op mijn verhaal van gisteren. Het was natuurlijk geen vrolijk verhaal, logisch, want het is ook niet vrolijk allemaal.

Ik ben nu echt bezig om instrumenten te vinden om de negativiteit en de angst een plaats te geven. Belangrijk daarin is denk ik om soms ook juist even niet de afleiding te zoeken in tv kijken, laptoppen, tijdschriften lezen etc. Ik moet mijn angsten voelen en het een plek geven en de boze stemmetjes een schop geven.

Het is nu niet meer alleen maar een tijd van denken over instrumenten maar ook een tijd van DOEN!(Ik wil bijna tjakka roepen) Er wordt aan gewerkt hierover later meer.

Morgen eerst naar het VU. Alle vragen die ik heb heb ik uitgetypt en neem ik morgen mee. Ik hoop dat ik daaruit ook wat rust kan krijgen.

Ik houd jullie op de hoogte natuuurlijk van de belevenissen in het VU!

Geen opmerkingen: