maandag 27 oktober 2008

Badderen

Heeeerlijk gebadderd, gebubbeld en gesaunaat:) Ik heb zelfs baantjes gezwommen..

Vanmiddag aangekomen in Fontana, even gelunched en toen naar de hotelkamer: Badjasje en fontan slippers aan en hup het wondere bronwater in. Het water was heerlijk warm en het voelde heel fijn voor mijn spieren en rug. Ik had niet gedacht dat ik het zo lekker zou vinden.

Daarna lekker bij de openhaard zitten in de badjas met een wijntje erbij. JW ging even op onderzoek uit of de sauna iets voor mij zou zijn. Na een kwartiertje kwam hij terug en besloot ik ook mee te gaan. Ik zou die Kuka wel even laten zweten:) Ik was even bang dat al die hitte me de adem zou benemen, maar het ging prima.

'S-avonds heerlijk gegeten en daarna snel weer kleren uit, badjas aan en het thermaalbad weer in. Heel bijzonder lekker koud buiten, warme water en overal lampjes (ben niet zo veel gewend meer de laatste tijd;)
Kwartierje in bubbelbad mijn rug losgebubbeld , paar baantjes gezwommen en nu voldaan op bed.

Doet je goed een dagje eruit, ontdekken dat je nog wel iets kan en kan volhouden en even je gedachten bij iets anders.
Gaan we vast nog een keer doen!

1 opmerking:

Jeanet zei

WHOOHOO, klinkt goed!