donderdag 2 oktober 2008

Uitje

Vandaag heb ik een middagje doorgebracht in het huis van de zus van JW, even in een andere omgeving.

Ik voelde me best goed vandaag, stapje voor stapje komt er energie bij.

Enige vervelende is dat ik last heb van mijn rug. Combinatie van de KUKA en het vele liggen denk ik. Ik probeer om meer op te staan en een beetje te lopen, maar met de rugpijn is dat behoorlijk doorzetten, naast de energie die het sowieso al kost. Je hebt dan de neiging om maar weer te gaan liggen omdat dan de rugpijn minder wordt, maar tegelijkertijd krijg ik van het vele liggen ook weer rugpijn (volgens mij is dit een vicieuze cirkel:).

Het geplande weekeindje weg hebben we nu definitief uitgesteld. Van vrienden hebben we een overnachting in het Kurhaus kado gekregen (SUPER!!). De bedoeling is dat op de korte termijn te gaan doen. Ik zou het wel leuk vinden dat ik dan weer zoveel energie heb dat ik een kleine wandeling kan maken langs het strand , het kan volhouden om bv een driegangendiner te eten, of lekker naar de sauna/zwembad te gaan. Alleen een beetje liggen op een hotelkamer met roomservice is ook niet alles denk ik:)

Geen opmerkingen: