woensdag 22 oktober 2008

Buitenspel

Beetje een rustdag vandaag na het Amsterdam gebeuren. Ik heb lekker uitgeslapen en ben ook vrij snel in slaap gevallen gisteravond. Gelukkig maar want weer een bange nacht had ik even niet getrokken.

Vandaag ook maar even wat stappen gezet om verder te gaan met de mentale dip. IK heb over twee weken een afspraak bij een psycho/oncologisch centrum. Specifieke begeleiding voor mensem met KUKa. Ik hoop dat ik daar kan leren om er beter mee om te gaan.

Ik had de telefoon toch in de hand dus toen meteen maar een arrangementje bij het Fontana kuuroord in Nieuweschans geboekt. Lekker even in het warme water zwemmen, massages , gezichtsverzorging enzovoort.

Kurhaus staat ook nog steeds in de planning, denk dat we dat volgende week doen als we toch die vrijdag al naar het VU moeten. Zou mooi zijn als we dat weekeind erna iets leuks zouden kunnen doen.

Vanavond uit eten geweest met 2 collega's. Was erg gezellig, lekker gegeten en gekletst.

Ergste gedachte die ik vandaag had was dat ik me buitenspel gezet voelde. Ik vond het zoo gemeen dat iedereen lekker door de staf fietste, kindje achterop, aan het lachen is, plannen maakt voor de toekomst..Natuurlijk is dat niet gemeen, maar je voelt je alsof je aan de zijlijn staat en toeschouwer bent van iets wat jij zo graag zo onbezonnen weer zou willen maaar niet meer kan...

Geen opmerkingen: