donderdag 23 oktober 2008

Relaxed

Vandaag lekker niks gedaan, geprobeerd te ontspannen en te genieten van het niets. Vanmiddag een ontspannigsoefening geprobeerd uit te voeren. Kort gezegd heb ik geprobeerd me helemaal te ontspannen alle spieren los en me alleen te concentreren op mijn ademhaling. Vervelende is dan wel dat juist de concentratie op mijn ademhaling datgene is waar ik gestressed van raak. ' O jee krijg ik wel genoeg lucht' ..

Maar de essentie is denk ik om toch te proberen te leren om je gedachten even te verzetten en niet aan de KUKA te denken. Nu niet gaan lachen, maar vrienden kwamen op het briljante idee dat ik maar moest gaan breien! Ik moest er eerst heel erg om lachen, maar even domweg insteken, doorhalen en (euuuuh??)..kan misschien best helpen om even met iets anders bezig te zijn.

Aankomend weekeind voor het eerst een weekeind met KUKA zonder JW. Die gaat genieten van een weekeind met vrienden en pc's:)
Ik hoop dat hij er van kan genieten en zich niet teveel druk maakt om mij. Mijn zusje komt hier het weekeind met haar dochtertje van bijna 1 , die altijd supervrolijk is. Dat is natuurlijk een prima afleiding en we kijken wel even wat we allemaal gaan doen dit weekeind, ik heb er in ieder geval zin in!

3 opmerkingen:

Unknown zei

kan ik al een sjaal bestellen;)
Ik bel jullie nog dit weekend, misschien een kop thee?

Dikke zoen

je zus zei

Super vrolijk!!

Anne-Sophie of ik.....?

Ik heb er ook erg veel zin in.
De 5 tassen staan elkaar ;)
Je snurkt toch niet!

Tot morgen

xxx

Unknown zei

euhm niet zomaar vrienden en pc's :-)
is wel even bloed, zweet en tranen.
we zullen er mooi weekendje van maken.
maar natuurlijk zullen we aan je denken.
tussendoor ....