vrijdag 24 oktober 2008

Chips op de bank

Er is alweer een week voorbij, zit op de bank lekker tv te kijken en als ik nu rechts van mij kijk zit er een keertje geen JW:) Die is aan het strijden voor wat hij waard is als soldaat haha. Met een hele groep vrienden spelen ze online games tegen elkaar (battlefield). Vanmiddag is hij met een tas vol ' game-benodigdheden' vertrokken richting Winterswjk. Daar zitten alle vrienden verdeeld in vakantiehuisjes. Elk vakantiehuisje is een team en die teams gaan online de strijd met elkaar aan. (Ik vertel het vast niet stoer genoeg, maar dan moet JW mij maar een keer aanvullen).

Mijn zusje en ik liggen op de bank chips te eten en pospstars te kijken en doen lekker net of er niets aan de hand is. Lekker vrjdag en morgen zien we wel weer;)

Geen opmerkingen: