zondag 26 oktober 2008

Maskertje

JW is weer terug van een weekeindje gamen en is verbazingwekkend fit. We zijn nu samen aan het genieten van de zondagavond.

Het weekeind met mijn zusje was heel leuk. Het is fijn om even uit de sleur en het verdriet van de afgelopen tijd getrokken te worden. Je moet je namelijk ook druk maken om de flesjes, de luiers, het rondkruipen en het eten van Anne Sophie:)

Mijn huid begint wel steeds geirriteerder te raken. Krijg echt acne in mijn gezicht. Ik weet waar ik het voor doe, maar je voelt je niet echt lekker met zo'n aanblik;) Vanmiddag op 'recept' van mijn moeder een zelfgemaakt maskertje erop gedaan van ei, honing en olijfolie.

Na bezoek van mijn zusje, mijn ouders vanmiddag en JW die weer terug is, voel me goed vandaag. Er is geen pijl op te trekken hoe ik me voel, dat kan per dag verschillen. Ik hoop in ieder geval dat ik me morgen goed voel en kan genieten van het kuurdagje!

2 opmerkingen:

Mathieu zei

Bedankt dat we JW een weekendje mochten "lenen". Hij was *goed* jonge! (dus die verhalen die je net gehoord hebt zijn allemaal waar) :-)
Veel plezier morgen!

je zus zei

Hi,

Gister weer veilig thuis gekomen, auto uitgeladen, poging gewaagd met anne-sophie in bed stoppen, mislukt.
Naar 'De Kamer' geweest samen met papa de 25 plaids gebracht, waar pp aan het werk was en zijn ouders koffie dronken en Kenzo bij zich hadden.
Weer terug naar huis gelijk de was erin. Mama had lekker gekookt en Anne-Sophie had nog een lekker prutje wat nog over was van de vorige dag. En maar wijzen naar de foto van pappa. Anne-Sophie gaf Kenzo steeds kusjes en was geloof ik blij dat ze weer thuis was. Om half 8 in bed gelegd en geen kik meer gegeven, dat was zaterdag wel andere koek ;)
Ja fijn om weer thuis te zijn bij PP.
Maar ben ook wel weer heel verdrietig geweest, omdat het niet alleen een leuk weekendje bij mijn zus in Groningen was en het besef dat dit nooit meer gebeurd niks is meer normaal.
En het was een heel fijn gevoel om zo dichtbij je te zijn. Ook al was ik de eerste nacht toch stiekum een beetje bang om te gaan slapen...Bang dat er wat met je ging gebeuren....
Ik hoop dat je nu fijne dagen hebt met JW en dan weer richting de vrijdag, richting het VU... met gemengde gevoelens.
Ik ga dit weekend onverstoord op 'vakantie' lekker doen alsof er niks aan de hand is en zoals zoveel zeggen lekker genieten, is kijken of ik dat kan...

Wel wil ik graag dit weekendje nog een keertje overdoen.

Dikke kus martine