dinsdag 30 september 2008

Eigen bed

Weer een kleine overwinning te melden. Vannacht voor het eerst weer boven in het eigen bed geslapen. Eerst weer de bekende trapvrees, maar daarna was het eigenlijk wel prettig om in een gewone slaapkamer te slapen in plaats van op de bank.

Kan helaas nog niet in alle houdingen liggen die ik maar wil, dat is wel frusterend en het is even wennen dat er weer iemand naast je ligt;)

Omdat ik toch al boven was ook maar even lekker gedouched vanmorgen, uitgebreid schrobben. Kon ik fris en fruitig de terugreis naar de kamer gaan maken. Gelukkig ging ' trap af' ook goed.

Wat betreft de bijwerkingen van de chemo, dat is vooral het moe zijn. Ik voel me eigenlijk niet meer misselijk, kan al het eten gelukkig binnenhouden. Het kost me alleen enorm veel energie om de meest simpele dingen te doen zoals , wassen, aankleden , even van de bank komen ..
Op zich is dat ook niet gek, ik herstel niet alleen van de chemo, maar ook van een perdiode van 4 weken platliggen en een fikse longembolie plus natuurlijk de impact van de KUKA op zich en de emotionele stress..

Ik lig dus nu alweer op de bank bij te komen van alle inspanningen. Ondertussen na aan het denken wat we vandaag weer eens gaan doen, maar eens een dagje niet piekeren in ieder geval! (Doe mijn best)

2 opmerkingen:

Marjet zei

Je bent een topper!!

je zus zei

Kleine overwinning???

GROTE OVERWINNNIG!

liefs martine