zondag 28 september 2008

Zondagmiddag

Zo alweer een berichtje van mij persoonlijk op deze zondag. Heb het volgehouden de hele middag te lezen en niet te slapen, een erg gezellig boek gelzen: Het meisje met de negen pruiken'. Velen zullen het wel kennen. Het gaat over een jong meisje die kanker krijgt en ze beschrijft hoe ze dat meemaakt. Best wel leuk om te lezen hoe zij de dingen die ik nu ook meemaak meegemaakt heeft. Aan de andere kant niet te vergelijken omdat zij heel anders met dingen omgaat en een totaal ander persoon is dan ik ben. Boek is nog niet uit trouwens.

Vanmiddag is mijn zusje langsgeweest met haar dochter en vriend. Ze is jarig vandaag en had taart meegenomen. Het was vlaai van de vlaaienbakker met heel veel slagroom..Ik heb heel stoer geprobeerd het op te eten maar dat lukte toch niet helemaal.. Heb toen JW gevraagd of hij zijn stuk HBES appeltaart dat hij niet had opgegeten omdat ik het zo lekker vond en dus nog over was van gisteren aan mij wilde geven. HBES-appeltaart is een taart van Henk Bettie Esther en Sara, heerlijk! Die heb ik dus opgegeten. Bijna helemaal.

De rest van de avond maar rustig aan doen , beetje tv en dommelen. Vanaf morgen maar weer nadenken over het invullen van de week. Er is namelijk best veel om over na te denken:

- Wat ga ik doen met de chemo nu blijkt dat ik de gen-mutatie heb waarvoor ook andere medicatie bestaat?
- Wat gaan JW en ik doen de weken tussen de kuren?
- Hoe ga ik eraan proberen te werken om meer uit bed te komen en vertrouwen in mijn lichaam te krijgen?

1 opmerking:

je zus zei

hi

Ben blij je even gezien te hebben, na die 'bange dagen'dat je alleen maar wilde slapen, slapen,slapen.
Je ziet er weer beter uit.
Je hebt meer kleur dan JW!
Of dit nou zo positief is....
Fijn dat we mijn verjaardag even gevierd hebben......

ik bel je morgen weer

dikke kus