maandag 29 september 2008

Weer een nieuwe week

Zo weer een start van een nieuwe week. Ik heb redelijk geslapen, alleen gisteravond voor ik ging slapen nog een plotse misselijkheidsaanval. Ik kon niet goed in slaap komen, mijn hersens krijgen meer tijd om na te denken over van alles en nog wat...Gelukkig ben ik toch in slaap gevallen en vanmorgen weer wakker geworden.

Lastigste is dat ik niet goed weet wat ik aankan, ik kan niet zomaar denken ' Goh ik ga me douchen aankleden en dan ga ik eens even naar buiten en wat boodschappen doen.. Het liefst zou ik nu de fiets pakken en naar het werk gaan. Zodra ik ook maar van de bank stap dringt door dat dat niet zomaar gaat. Ik heb natuurlijk bijna 4 weken plat gelegen, onder de medicijnen. Mijn conditie is totaal niets meer en ik heb ongelooflijke last van mijn rug. Ik weet niet of dat de kuka is, ik denk ook dat het door het vele liggen in bed komt.

Ik wil heel graag proberen wat meer uit bed te gaan, een beetje in beweging te komen.. Dan kan ik teminste nog wat kleine dingetjes doen. Doel van vandaag wordt denk ik elke uur 5 minuten lopen... als het kan natuurlijk.

2 opmerkingen:

carlijn en eelco zei

Ik kan het me zo voorstellen dat je wil lopen en naar buiten toe wil en dat je daardoor goed moe wordt! Neem de tijd en sterk goed aan dan kan je vast snel weer naar buiten!! Succes

hatta zei

Hoi Karin,
dit is nu de tijd om je huis van binnen te leren kennen. Wat staat goed en wat zou anders kunnen. Als je huis eerst een uitrustplaats na je werk is, dan wordt het nu een leefplek waar je levenskracht uit gaat halen.
Zal je deze week niet meer mailen, ben even weg.
veel goeds en tot over een week
Hatta