donderdag 18 september 2008

Rustige middag, wel prima zo

Woensdag 18 september middag en avond
(wederom door JW getypt. CM heeft nog flink wat te corrigeren als ze de energie heeft)

Zo een relatief rustige middag\avond. Ook wel eens prettig. De arts heeft zelf met succes bloed uit me slagader gehaald (eindelijk!) en de analyse daarvan was goed. Er zat genoeg zuurstof in dus ik ben het zuurstof kapje kwijt, maar wel een zuurstof neusbrilletje rijker voorlopig.
Ik heb inmiddels al weer twee flinke spuiten met antibiotica door mijn infuus ingang gekregen, dus de infectie wordt aangepakt. Verder is er een hoeveelheid (250cc) "fysische" zoutoplossing tussen de pleurabladen (oid) gespoten via het kersverse kraantje in de drain om de infectie te spoelen. Het komt nog niet echt naar buiten weer maar, zei de arts 3x, dat kan wel kloppen. We houden het in de gaten. Owja een bloedverdunner spuit is er ook nog tussendoor gekomen in mijn been. Dit moet nu ook elke dag.

Afwachten hoe het met de ontsteking gaat, zodat ik meer weet over wanneer de chemo kan starten. Voordeel is nu wel dat ik meer tijd heb om een pruikje of ander hoofddeksel op de kop te tikken.

Ik heb een klein beetje korte bezoekjes gehad, praten is nog wel vermoeiend. JW is naar huis en mijn ouders blijven tot laat. Ik vind het wel goedzo. Voor vandaag.

C.M.

Geen opmerkingen: