woensdag 24 september 2008

Het is bijna zover

Woensdag alweer, niet zo goed geslapen. Steeds om de anderhalf uur wakker.. Toch nerveus natuurlijk voor de chemo zometeen.

Ter voorbereiding op de chemo heb ik al foliumzuur en een vitamine B12 injectie gehad en zojuist kreeg ik een " dexamethason' om de misselijkheid te voorkomen. Ik hoop echt dat dat gaat werken want misselijk worden lijkt me redelijk naar.
Verder hebben ze me gisteren nog gewogen en me lengte gevraagd zodat de juiste dosering vanmiddag zijn / haar? werk kan doen.

Ik vind het nog steeds superleuk dat iedereen zo meeleeft, dat helpt me echt door deze vreselijk rare periode heen. Ik reageer niet op de reacties die op het B-log worden geplaatst via het B-log zelf, omdat ik het puur als informatieoverdrachtsbron wil gebruiken (sorry voor het lange woord.) Ik reageer liever met een persoonlijke mail.
Ook helpt het B-log om dingen van me af te schrijven en heb ik een overzicht van alles wat er met me gebeurt.

Hoor net dat om 9.30 begonnen wordt met het spoelen van mijn nieren, 1 liter vocht wordt via het infuus ingebracht. Ik moet vanaf nu alles wat ik drink bijhouden en plassen op de po.
Dan krijg ik nog meer medicijnen voor de bijwerkingen en ze verwachten dat tegen 1200 uur de hard stuff er in gebracht wordt..

Als de chemo mijn lijf in drupt dan houd ik jullie nog wel even op de hoogte hoe leuk het is:)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Carolien! Toitoitoi vandaag en kop der veur! Inge en ik denken veel aan je en blijven dit alles nog steeds onvoorstelbaar vinden.

Groet'n vanuit MM

annelies zei

hey karin! ik hoop dat alles zo soepel mogelijk verloopt! ik denk aan je! dikke kus

je zus zei

Hi karin,

Nou vandaag is de dag waar we zolang op hebben gewacht!
Onvoorstelbaar dat we hier eigenlijk een beetje naar toe hebben geleefd.
Ik hoop dat je niet al te ziek wordt en vooral niet misselijk, dat vindt je al zo erg!!
Vandaag kom ik niet langs maar wil graag morgen komen, ik hoop dat je dan weer thuis bent.
Of ik morgen met anne-sophie kom ter afleiding weet ik nog niet zeker, ligt een beetje aan hoe jij je voelt en hoe alles verloopt.

ik bel je straks

dikke kus martine