woensdag 24 september 2008

Moe en morgen zien we wel weer verder

Nou poe poe de chemo zit er nu eem tijdje in, en nu worden mijn nieren driftig gespoeld. Vanmorgen hebben ze mij gewogen en sinds vanmorgen was ik vanavond ineens 3 kilo zwaarder. Het vocht wat er in gaat komt er dus niet allemaal uit, en nu hebben ze mij ook een vochtafdrijver (mannitol) gegeven.

Zal vannacht nog wel naar de wc rennen, moet ik niet vergeten dat ik aan een infuus lig, beetje pijnlijk. Verder, heel stoer, ligt JW naast me in HAHAHAHAHA OOK een ziekenhuisbed in plaats van een stretcher. Echt jammer dat we geen fototoestel hebben want JW ligt naast me in een ziekenhuisbed en kan nu ook met dat mooie afstandbedieninkje zijn hoofd en voeten omhoog en omlaag doen!
Ik hoop voor hem dat de nachtdienst zich vannacht niet vergist.

Ik ben benieuwd hoe morgen verloopt , vrees voor bijwerkingen, maar dat zien we dan wel weer.

Tot morgen !

3 opmerkingen:

Mathieu zei

heej topper! wat een berg medicatie man, je kan wel een apotheek openen... Wel raar, ik heb het idee dat we je vrij goed kunnen volgen zo, je schrijft erg goed! We leven hier erg met je mee en wensen je 'n hele goeie nacht zonder last van bijwerkingen.
liefs, Jennifer en Mathieu

adrie en geke zei

wij volgen je blog elke dag.
veel sterkte en wij hopen dat de bijwerkingen meevallen.
veel liefs,

A3, Geke, Lynn, Naomi,en Xander

hatta zei

Dag Karin,
ik volg met spanning je blog en vind dat je geweldig schrijft, ik kan soms een heel beeld maken en dan denk ik ook nog dat ik het een beetje mee kan voelen. Ik wil je nog zeggen dat ik JanWillem ,waar het nu wat minder over gaat, een geweldige man vind!! ik ben onder de indruk van zijn steun voor jou en van zijn lef om zo dicht bij je te zijn, met hem leef ik ook mee en ik zie er naar uit hem eens een hand te geven. Jij heel veel sterkte met je chemo en blij dat je zo taai bent en zoveel humor hebt!
groet Hatta