dinsdag 23 september 2008

Ontbijtgedachten

Ontbijtje, op op de achtergrond "GOEDEMORGEN NEDERLAND" met de files, nieuwsachtergronden en actuele musicals. Geren op de gang van zusters,gepruttel van het zuigen aan de drain (gezellig) en ik zit te typen.

Ik realiseer me dat dit de laatste dag is voor ik chemo krijg. Mijn leven is natuurlijk al enorm veranderd, ik denk zelfs dat ik zelf al behoorlijk veranderd ben.
Met de chemo morgen verandert er nog een beetje meer, geen haar meer, weerstand weg en er kunnen nog veel meer rare dingen gebeuren. MAAR ik word niet voor niets zo gepest, het helpt ook om de stomme k** Ka** (excuses) even in te dammen.

Straks ook de drain eruit, dan mag ik drie dagen niet douchen. Ik ga straks even zeuren (eisen?, leer ik verbazingwekkend goed de laatste tijd ) dat ik wil douchen. Kan ik nog even genieten van me fris voelen en het wassen van mijn haar.

Gisteren heeft mijn zusje (ze heet trouwens geen jezus, maar Martine) wat hoofddoekjes meegenomen, pfff zie me dat nog niet dragen, ben niet zo'n hoofddoekjes type. Maar compleet kaal de winter in is ook niet zo'n fijn vooruitzicht. Nu ik mijn haar nog heb is het eigenlijk wel slim om te gaan kijken voor een pruik, dat kan hier in het ziekenhuis. Dan kan er tenminste een mooie coupe in mijn eigen stijl gemaakt worden. Jw zag heeeeeeeeeel blond wel zitten, maar zo dom ben ik niet.

JW was gisteravond nog steeds niet helemaal beter, ik hoop dat hij zich vandaag wat beter voelt. Aan de andere kant is het wel heerlijk voor hem om even lekker thuis te zijn en niet de hele dag aan mijn bed te zitten! Zal hem zo eens bellen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zou voor rood haar gaan, maar dat kan aan mij liggen.

Meid, heel veel toi toi toi gewenst de komende dagen! De kuka (die houden we er in) is nog lang niet klaar met jou, en je familie, je vrienden en iedereen die je kent!

Knuf uit California!

Erin, Mark en Anneke

StefanN zei

lieve carolien,

ik weet ook nog dat zo'n mooie kroes-pruik heel gaaf stond!!
die is vast nog ergens.

meissie heel veel succes alvast morgen en we blijven op de hoogte. En ga nog maar even lekker douchen!!

liefs sig

hatta zei

Dat van dat rood haar (klep) vind ik ook wel wat Vooral als je weer kan hardlopen dan val je lekker op in de meute.
Ik wens je veel slimme medogenloze kracht in je strijd tegen die KuKa en veel sterkte met de chemo.
Ach zonder haar veranderd er niet zo veel aan jou en wat stelt je haar voor in het heetst van je strijd! Als het je echt te veel wordt kun je vas wel van iemand een burka lenen, ben je even alleen.
we denken aan je
Hatta

Jeanet zei

Whoeiii, spannend, morgen beginnen met de chemo dus!
Ik wens je sterkte en bidt naar alle goden (niet geschoten...) dat het aanslaat!
JW zal wel zoiets bedoelen met een heeel blonde pruik: http://www.alamp.com/005.htm
Doe toch maar niet!

Liefs, Jeanet

annelies zei

hey lieve karin en jw, heel veel sterkte. dikke kus