zaterdag 27 september 2008

Ik kom weer een klein beetje tot leven

Zoo ik ben weer een beetje in de bewoonde wereld beland. Ik heb zo'n beetje twee dagen liggen slapen en af en toe werd ik gewekt om te eten of te drinken. Zoveel mogelijk geprobered om te eten, maar zoals JW al schreef dat was niet altijd makkelijk. Prestatie van vandaag is dat ik een compleet stuk HBES appeltaart heb opgegeten, vraag me niet hoe het erin ging (zonder slagroom). Ik heb er nu wel een klein beetje last van, borrelt behoorljk in mijn maag...

Ik hoop dat ik de komende dagen steeds een beetje verder opknap..

O ja wat ik al een tijdje wil uitleggen en waar ik nu nog net even de energie voor heb is het "heet ze nou Caroline of Karin?".
Ik heet officieel: Karin Caroline Martine Meijerink.. mijn roepnaam is Karin.
Toen ik JW leerde kennen en hij erachter kwam dat ik niet alleen ' Karin ' heette, heeft hij besloten mij caroline te noemen :) Ik dacht nog dat lukt hem nooit maar zijn familie en vrienden noemen me allemaal zo.. en ik ben er al helemaal aan gewend. Het heeft nogal eens verwaring opgeroepen haha, mensen die dachten dat hij een dubbelleven zou leiden ;) Ik laat het aan jullie over hoe jullie me noemen, ik reageer op Karin maar ook op Caroline ;)

carinolien

1 opmerking:

Jeanet zei

Lieve K.C. Wat fijn om weer iets van jou, uit eigen hand, te lezen! Een heel stuk appeltaart, dat geeft de burger moed, nietwaar?
Als je je nog weer wat sterker voelt, wil ik graag een keertje samen met Rita langskomen! Ik hou je blog in de gaten!
Liefs en ga zo door!
Ik vind je zooo knap!