zondag 21 september 2008

Zondag ochtend

Zondagochtend 21 september
(nog geen spelling check geweest door CM)

Ik weet niet hoe lang ik nieuwe berichten op het blog kan blijven zetten bij dagen als deze. We hebben lekker geslapen. En ook wel weer lang. Ik zat alweer met de waskommen in de aanslag toen JW het idee had om te gaan douchen. Ik twijfelde nog een beetje maar hij was al druk in gesprek met de zuster. De zuster zag het wel zitten. Ze deed een zakje over mijn infuus aansluiting en plakte de drain af met waterdichte tape. Dus onder de douche. Ik moet zeggen, het was heerlijk. Helemaal van top van tot teen schoon inclusief bodylotion. De zuster had het bed verschoond. De schoonmaak crew de kamer. Frisser kan niet!

De zaalarts die gisteravond nog een nieuw infuus had gemaakt vond het een goed idee dat ik af en toe en het bed uit ging en met JW door het ziekenhuis ging rijden. Dus dat hebben we gedaan vanmorgen. Beetje rondhangen in de koffie corner. Toen ik terugkwam kon ik meteen aan de lunch. En de ochtend is al weer voorbij!

2 opmerkingen:

Martin zei

Erg leuk zo'n blog, al heb ik bij het lezen van de reacties natuurlijk geen idee wie wie is. En misschien moet je zus even een andere benaming kiezen, want ik denk steeds dat jesus zelf een reactie geeft!
Krijg je nou ook een extra lekkere maaltijd op zondag? Of gewoon aardappels met bloemkool?
Prettige zondag verder en veel groetjes,
Martin

hatta zei

Lieve Karin,
wat een gedoe daar, wat een kleine wereld en wat een pracht vent is JanWillem! Ik ken hem niet maar hij is een inspiratie voor me wat betreft aanwezigheid en zorgzaamheid. Dat van dat bed opmaken is jaloezie van jou muts! dat doet tie gewoon voor jou en niet om indruk te maken op zusters... hoe kun je denken (of zit ik er zo naast?)
Wat een onzekerheid en een zoeken naar mogelijkheden en niet weten hoe het verder gaat. Machtig om te horen hoe je je er doorheen slaat. Je kan wel zeggen; ik moet wel maar het ook nog doen is een kracht van je. Kan me je verdriet heel best voorstellen. Ik zit wat aan de zijkant van je leven dus ben wat bescheiden over een bezoekje, als je het ook fijn vind kom ik.
Het schrijven lijkt wat op dreef te komen, maak nu ook even pauze om je te schrijven.
Veel goeds en hopelijk nog wat zon voor je zodat je even naar buiten kunt
Hatta