donderdag 25 september 2008

Word ik al geel?

De dag na de chemo, vannacht inderdaad een aantal keer naar het toilet gerend. maar vanmorgen nog steeds drie kilo zwaarder, dus al het vocht er nog niet uit...pfff

Ik voel me niet helemaal toppie, op zich niet vreeemd natuurlijk gezien de mega lijst met medicijnen die er gisteren ingegaan is. Ik kan niet zeggen dat ik me hondsberoerd voel en ook nog niet kotsmisselijk. Op zijn Drents zouden we zeggen : sloerig in de rakkerd, oftewel een beetje een onbestemd gevoel in de maag:)

08:00 en jw is alweer gedouched en heeft lekker in het mooie ziekenhuisbed geslapen. Het spoelen is nog steeds bezig en ik heb ook alweer de nodige medicijnen gehad. Voornamelijk tegen het onderdrukken van de misselijkheid, ik hoop echt dat het werkt. Als het spoelen geweest is dan moet ik nog even afspraken maken voor over twee weken. Dan worden mijn bloedwaardes gecontroleerd op basis waarvan bepaald wordt of ik de volgende chemo -sessie mag bijwonen;)

Net de bloeddruk controle gehad en de temperatuur allemaal goed, wachten tot het doorspoelen is afgelopen en dan naar huus!

3 opmerkingen:

carlijn en eelco zei

Wat heerlijk dat je straks naar huis mag! Lekker in je eigen bed. Het lijtk me voor JW wel heerlijk dat hij ook op een goed bed heeft geslapen. Heel veel sterkte en een dikke zoen

hbes zei

He meid, de kop is er af.
Wel thuis straks. Hopelijk word je niet al te misselijk.

eric zei

Hoi Karin,

Wat een verhaal zeg, ik heb net een inhaalslag gemaakt had nog niks gelezen van je blog.
ik vind het ongelooflijk knap zoals jullie dit met z`n tweeen oppakken. Ik denk dan wat de F.... die problemen binnen de VNN.
Ik blijf je volgen, ga nu de ja ja HKZ shit in.

groetjes Eric de Vos VNN Bauhuus