vrijdag 26 september 2008

Eten en drinken, lastig

Nog steeds JW. Is dat slecht of goed nieuws. Aan de ene kant goed nieuws, Caroline slaapt en dat is goed. Aan de andere kant, ze is nog niet genoeg hersteld omzelf te typen.

De moeder van Caroline had overheerlijke vis meegenomen. Hij zag er zo lekker uit dat ik er zelf als vleeseter wel heil in zag. Ik heb wat groente "gewokt", vis in de pan en wat rijst gekookt. Dat leek me wel wat voor Caroline. Helaas..... binnen 5 minuten ging de schuifpui open om de "voedsellucht" uit de kamer te krijgen. Ze kon geen hap door de keel krijgen en alleen al de geur van eten was teveel. Dus moet ze het vandaag op wat boterhammen en fruit doen. En om de toename in misselijkheid tegen te gaan is er nog een kytril ingegaan.

Het drinken wil ook niet echt opschieten. Drinken is wel belangrijk om alle rotzooi uit haar lichaam te krijgen. Bovendien is drinken goed om de misselijkheid tegen te gaan. Ik houd geen vochtbalans bij, maar wel hoeveel Caroline drinkt. Idealiter is dat 2 liter per dag. Daar is ze nog niet. Even doorbijten dus. Ordinaire cola schijnt goed te zijn hebben we uit betrouwbare bron. Er zit koolzuur in wat helpt tegen misselijkheid, er zit energie in (150kc per blikje) en het is dus vocht (300cc per blikje). Mijn zus (dus geen jezus) was zo lief om een cola delivery te doen. Caroline zit nu op 1,5 blikje. De target is 2. Dan heeft ze meer dan 1500cc binnen en dat is genoeg.

Vandaag was "te doen". Morgen? Kiek'n wat't wordt.

Geen opmerkingen: