zondag 1 augustus 2010

Morgen gaan we weer

Zo vandaag de deur niet uit geweest. Slecht geslapen vannacht, ik weet niet of het door de dexa komt of de stress, maar beide zijn niet slaapverwekkend..
Vanmiddag liggend op de bank bestudeerd hoe de ouders van JW samen met JW de tv-kast in elkaar hebben gezet. Best vermakelijk en het resultaat mag er zijn. Het staat erg mooi in de kamer.
Tja zo doe je maar gewoon wat huis-tuin en keuken dingen terwijl ik me niet huis -tuin en -keuken voel. Ik ben moe, voel me erg down en had vandaag voor het eerst de rust om het tot me door te laten dringen.
Puur fysiek gaat het redelijk. Ben minder misselijk , maar wel hoofdpijn en een beetje lamlendig. De dexamethason helpt dan wel aardig maar als je teveel van dat spul binnenkrijgt word je ook niet blij. Ik heb vandaag gewoon echt veel op de bank gelegen , weggedommeld en gepiekerd.
Morgen moet ik om 10:00 uur weer in het ziekenhuis zijn, in de middag heb ik een gesprek met de huisarts. Niet echt leuke dingen, dus ook nog maar iets leuks plannen morgen als ik er de energie voor kan vinden. Ik wil wel proberen om ook elke dag iets te hebben om naar uit te kijken.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

heel veel succes meisje, ik leef met je mee.

Jeanet zei

Sterkte Karin! Ik hoop dat de bijwerkingen je mee gaan vallen!!

Anoniem zei

Ik zie het voor mij hoe je de dag doorgebracht hebt. Kijken hoe anderen Ikea spullen in elkaar zetten blijft leuk. De aantallen boutjes en moertjes waren gelukkig aanwezig.

Ik denk aan je morgen tja...leuk is wat anders.


groetjes Monique

Marjolijn zei

Sterkte meisje, ik denk aan je.

Anoniem zei

Van die dexatroep wordt je idd hyper van. Ik had de nacht voor de chemo ook haast niet geslapen.
Suc6 Carolientje
XXX Es

Boccone Claire zei

Bonjour!
Je suis de tout coeur avec vous!!Les traitements de chimio et tous ceux qui sont faits pour soigner le cancer sont très nocifs pour l'organisme!!J'ai eu un cancer en 2006 et aujourd'hui c'est ma jeune soeur !!Une tumeur au sein de 6cm alors que 6mois auparavant il n'y avais rien!!Ahurissant ce cancer!!Il faut continuer à espérer!!
Amitiés:CLAIRE