vrijdag 6 augustus 2010

Einde van deze week

Zo de laatste bestraling van deze week zit erop. De dag begon niet echt fijn. Ik stond op en was al niet lekker, gisteravond nog twee keer overgegeven en gelukkig de nacht wel goed doorgekomen. Bij het opstaan gegeten en niet lekker in de maag. We hadden het ziekenhuis maar even gebeld om met de arts te bespreken wat we hier aan kunnen doen. Ik houd anders niets binnen. Voor de bestraling konden we de arts nog even spreken en met hem heb ik besproken naast de de dexa nu ook kytril te gaan slikken voor de misselijkheid. Verder kon hij er ook niet zoveel aan doen. Hij vroeg nog of ik misschien eerder wilde stoppen, maar ja daaag, ik maak het nu af ook. Bovendien kreeg mijn arts niet het idee dat het TE zwaar voor me was.
Na het gesprek moesten we nog een kwartiertje wachten tot de bestraling kon beginnen en ik heb het idee dat ik een behoorlijke pavlov-reactie aan het ontwikkelen ben. Bij het oproepen van mijn naam moet ik even wachten in een kleedkamer, ik ging zitten, keek om me heen en zag de ' kotsbakjes' al uitdagend naar me kijken. Voor ik het wist zat ik mijn hele ontbijt er weer uit te werken, gelukkig in het juiste bakje.
Gadverdamme.

Hup een dosis bestraling eroverheen, langs de apotheek voor de extra medicatie en nog niet thuis en ik kon weer naar de emmer rennen.

Inmiddels gaat het weer iets beter. Ik durf nog niet al te blij te zijn, maar ik voel me nog niet misselijk en heb wel net wat gegeten. Het weekeind even geen bestraling zal me ook wel goed doen hoop ik. Het was ook wel een gezellige middag. Mijn zusje inclusief man en kids waren er even en dat was een leuke afleiding. Ik lig verder wel vooral op de bank. Ik maak me maar niet te druk nu. Misschien dat we het weekeind nog even iets leuks kunnen gaan doen, maar ik verheug me er nog maar niet teveel op.

Op de foto zie je mij in het masker die ik op krijg bij de bestraling.

6 opmerkingen:

Jeanet zei

Hm, de pruik staat je leuker. ;)

Het weekend geen bestraling zal je vast goed doen. Dan nog even tanden op elkaar... oh nee, dan verslik je je... nou ja, je snapt wat ik bedoel. Je kunt nu op 1 hand aftellen. En dan gaan we met zijn allen zo vreselijk hard duimen dat deze ellende het allemaal waard is!!!

Liefs en fijn weekend.

Anoniem zei

Wat een heftige foto, ik had nog nooit een masker gezien.
Ik wens je een fijn en rustig weekend toe zonder gekkigheid in negatieve zin.

Groetjes Monique

Esther zei

Hey Carolientje....jij noemt mij altijd stoer, maar dat ben jij zelf ook. Heel goed van jou dat jij nu zelf de stap naar die klerekapper hebt gezet en idd kort haar staat je best goed hoor, maar je pruik vind ik ook iets mooier....een voordeel: je haar groeit er ook wel weer aan.
De foto met je masker vond ik wel heftig en alleen al daarom vind ik jouw TOP (je doet je getrouwde naam echt eer aan hoor ;))
Fijn weekend (en niet zo misselijk worden hoor)
XXX Es

Anoniem zei

Zo, daar word je ook niet vrolijk van...... Pff, wat een ellende deze dagen man. En ik hoop voor je dat de misselijkheid wat afzakt en je weer wat energie kunt opdoen dit weekend.
Ik wilde je eerst mailen maar ik laat niet vaak een berichtje achter, dus vandaag maar eens zo.
Meid, sterkte, net als Jeanet zegt: we mogen hopen dat het allemaal ergens goed voor is.
Heb je je pruik vaak op? Alhoewel dit korte je ook wel staat hoor, je hebt het nog nooit eerder zo kort gehad he?
Ik denk elke dag aan je, wie weet helpt 't ;)
Fijn weekend, hoop dat je wat kan genieten en tot gauw!
X Marije

Ellen Vergouwen zei

Hey Karin,

Jeetje, dat lijkt me geen prettig masker zeg! Wat heftig allemaal. Het ene moment voel je je nog vrij goed en een week later heb je elke dag bestraling en houd je je eten niet binnen. Alleen dat overgeven sloopt je al lijkt me, krijg je niet echt veel voedingsstoffen binnen. En t is nou ook weer niet zo dat je wat kilootjes hebt om op in te teren... Maar ik weet zeker dat je je hier ook weer doorheen slaat. Hopelijk helpt de Kytril je een beetje! Sterkte meid!

Liefs Ellen

Marjolijn zei

Ja, dat zal goed doen een paar dagen even niets.
Even bijkomen.
Hoop dat de extra medicijnen je van de misselijkheid verlossen, want dat is 3x niks.
Sterkte meis.