vrijdag 27 augustus 2010

Nog 1 nachtje !

Zo ..de camper is ingepakt. Het is echt een supergaaf ding zeg. Vanmiddag aan het einde van de middag stond hij voor het huis en we hadden hem zo ingepakt. Ik heb enorm veel zin in het cruisen, ben benieuwd waar we allemaal belanden en hoop dat ik zoveel mogelijk mijn blog kan bijhouden om iedereen op de hoogte te houden.

Vandaag was een dag vol energie. Ik heb ook een fijn gesprek bij het Behouden Huijs gehad met een psychologe. Ik heb haar nog niet zo lang, maar ik vind haar erg prettig. Ik vind het best lastig om de ' laatste dingen' allemaal te regelen. Wat ik zo stoer riep te willen regelen voor de vakantie zou beginnen gaat me wat lastiger af dan ik dacht. Veel weet ik wel, maar ik kom er niet zo goed toe om het daadwerkelijk te regelen. Samen met haar (en JW kan ook mee) gaan we een sessie afspreken om door te nemen wat regelzaken zijn en wat ik lastig vind om te regelen.

Ik ga maar snel slapen, we willen morgen niet al te laat weg en nog even een kop koffie bij mijn ouders drinken om hen ook de camper te laten zien en dan wegwezen;-)

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu ben ik een beetje jaloers want het blijft mijn favoriete vakantieland. Toch nog een keer de bergen in misschien?

Het gaat jullie goed en hoop dat je het perfecte weer erbij krijgt.

Ajuus, Monique

Marjolijn zei

Veel plezier luitjes.
Maak er een mooie tijd van.

Alle goeds en kom vol nieuwe energie en uitgerust weer terug.

Liefs Marjolijn.

Leo Sparreboom zei

goeie reis!!

Loekie zei

veel plezier
gr.
LOEKIE

Anoniem zei

Je bent nu vast allang weg,maar wil je toch nog een hele fijne vakantie wensen!!

hendrike