woensdag 25 augustus 2010

Frisser

De vakantie komt nu echt dichtbij. Rondom huis is het druk met het bouwbedrijf dat het kunststof er aan maakt. Het is erg mooi aan het worden, maar ze zijn er al erg vroeg in de ochtend en toevallig vanmorgen bij het slaapkamerraam. Erg vroeg wakker dus, best laat naar bed en ik ben nu behoorlijk moe. Het slapen gaat ietsje beter, maar ik slaap nog steeds niet zoals voorheen.

Ondanks het moe zijn toch nog wel wat dingen gedaan vandaag. Wat campeerspullen van zolder gehaald en de zolder opgeruimd ( vooral JW ) , nog een ANWB-campinggids 2010 op de kop kunnen tikken en een tas vol medicijnen opgehaald bij de apotheek.

Ik heb echt enorme last van de hoofdhuid en vanavond ben ik met JW in bad gegaan. Op advies van mijn zusje een babyborsteltje gekocht en heel voorzichtig heeft JW met water en het borsteltje de , sorry ik noem het even smurrie, van mijn hoofdhuid geborsteld. Ik had niet gedacht dat het zou lukken, maar mijn huid is een stuk schoner. Het is nog niet helemaal weg maar als ik het nog een paar keer doe denk ik dat het wel gaat lukken. Verder kan ik er nu wat crème opdoen maar mijn gevoel zegt dat ik het maar even een nachtje moet laten rusten. Ik voel me in ieder geval een stuk frisser.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Dat slapen komt wel weer, zeker als jij je weer beter voelt en als je straks op pad bent.
Fijn dat je huis zo mooi wordt.
En helemaal fijn dat je hoofdhuid weer wat beter aanvoelt.
Fijne donderdag.

Jellie Tiemersma zei

Dag!
Ik voel bewondering voor je als ik lees hoe je je voortdurend weer 'vervrouwt' om er weer tegen te kunnen. Ik wens je alvast een fijne vakantie toe.
Jellie

Anoniem zei

Je hoofdhuid is helemaal kapot door de bestraling. Ik had dat toen in de hals, maar dat komt goed hoor!
Ik weet dat je binnenkort weggaat. Als ik je niet weer spreek, wens ik jou en JW natuurlijk ook een fijne reis en veel plezier!
XXX Es