zondag 22 augustus 2010

Turks eten

Vandaag even geen klussen, nou deed ik daar niet echt aan mee, maar JW heeft veel gedaan de afgelopen week. Vanmorgen lekker uitgeslapen en toen even bij vrienden op bezoek gegaan. Daar lekker thee gedronken en vanavond weer een bezoek bij een oud-collega. Ze had heerlijk Turks gekookt en we hebben genoten van het eten en de gezelligheid.

Ik voel me vrij goed, maar heb wel erg last van mijn hoofdhuid. Er komen korstjes op en het jeukt. Vandaag heb ik een groot deel van de dag mijn pruik op gehad. Voordeel is dat ik dan niet kan krabben, aan de andere kant broeit het dan ook wel wat meer.

En zo gaan de dagen voorbij, ik ben blij dat ik me zo voel maar ben ook wel een beetje angstig voor rare dingen die opeens kunnen gebeuren. Nog steeds heb ik het gevoel dat ik binnenkort een enorme klap moet gaan krijgen. Ik heb soms het gevoel dat ik me niet goed genoeg realiseer wat er allemaal gebeurd is.

Morgenvroeg moeten we weer op tijd op, ze komen hier al het oude vergane rode houtwerk vervangen. Verder ga ik even naar mijn huisarts, alle medicatie doornemen die ik mee wil op vakantie. Ik wil gewoon goed voorbereid op pad, zodat als ik me niet zo lekker voel, ik er gewoon een pil in kan gooien. Ha klinkt lekker makkelijk, maar vooral tegen misselijkheid en niet kunnen slapen bijvoorbeeld zijn tegenwoordig goede medicijnen. Ik ben het stadium voorbij dat ik niet zomaar van alles wil slikken, me goed voelen daar gaat het om. Behalve de dexa, daar wil ik toch echt graag zo min mogelijk van binnenkrijgen omdat ik de bijwerkingen wel vervelend vind.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Pluk de dag meis en ga lekker door met alle voorbereidingen van de campervakantie.
Goed voorbereid is al het halve plezier.
Fijne maandag.

Anoniem zei

Misschien heeft de huisarts wel de gouden tip die de korstjes en jeuk oplossen.

Ik hoop dat het gevoel dat de klap nog moet snel verdwijnt. Die klap die moest maar achterwege blijven.

Ondanks het slechte weer wens ik je een fijne dag.

Groetjes Monique

Loekie zei

Hoi
Je bent in de war, die klap heb je al lang gehad, dus daar hoef je je niet meer druk om te maken. Geniet van de voorbereidingen en geniet van je vakantie. Ben heel benieuwd naar je verhalen.
groeten,
Loekie