dinsdag 3 augustus 2010

Misselijk enzo

Vandaag dus de derde bestraling en meteen erna lijkt het nog wel aardig te gaan, maar in de loop van de middag word ik moe, krijg ik hoofdpijn en word ik toch ook wel misselijk. Niet fijn, zeker niet de misselijkheid ik heb daar zo'n hekel aan. Ik probeer nu maar de adviezen van de radioloog op te volgen morgen en meteen meerdere dexa's in te nemen om zo te beginnen met een flinke stoot.
Verder merk ik dat ik niet goed tegen drukte kan. Vanmiddag even met JW meegereden in de auto naar Leeuwarden en terug en dat ging goed, maar de rest van de middag op de bank gelegen. Nou en dat doe ik echt alleen maar als ik me echt niet goed voel...

"s-avonds hebben we even gegeten bij de ouders van JW. Met moeite kon ik het wegkrijgen. Vreselijk als je niet van eten kan genieten, maar na de maaltijd merkte ik dat ik me beter ging voelen. Nu lig ik lekker in bed, medicijnen om me heen. JW naast me beide met de laptop op schoot. Gelukkig even niet misselijk en ons opmakend voor de alweer vierde bestraling. Donderdag alweer op de helft en nu maar hopen dat het wat zoden aan de dijk gaat zetten..

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Misselijk zijn vind ik ook echt niet wat. En die 10 bestralingen zijn zo voorbij, maar weet je ook al wat ze daarna gaan doen?
Sterkte ermee
XXX Es

Marjolijn zei

Hoop dat je vannacht lekker geslapen hebt.
Nog even en dan ben je over de helft en kun je echt af gaan tellen.
Succes vandaag weer.

Anoniem zei

Wat vervelend die misselijkheid.Kun je niet iets daar voor krijgen?Tijdens de chemo hielp het me juist vaak om toch iets in de maag te hebben,al was het een droog crackertje,ik at dus juist om niet misselijk te worden.
Heel veel sterkte,gelukkig ben je bijna op de helft.
xx hendrike