woensdag 25 augustus 2010

Noorderzon

Een gezellige dag achter de rug. Vandaag was er een vriendin uit Amsterdam die gisteravond is blijven slapen. We hebben met zijn drieën een film gekeken, maar halverwege viel ik in slaap. Normaal gesproken baal ik dan altijd , maar nu was ik wel blij dat ik zomaar in slaap viel ;-) In de middag heb ik lekker met haar gelunched en bijgekletst.

Vandaag eigenlijk gewoon lekker rustig aan gedaan, ook wel nodig want ik ben best moe. Ik had nog wel genoeg energie om naar Noorderzon te gaan vanavond. Helaas was het weer niet zo ideaal, maar later op de avond was het goed te doen.
Noorderzon ben ik vorig jaar ook een paar keer geweest en het is best wel raar als je er rondloopt en je realiseert hoe snel een jaar eigenlijk voorbij gaat. Ik weet nog heel goed hoe het er vorig jaar was, dat ik toen last had van blaasontsteking en dat ik er met AS ook nog geweest ben.

Mijn hoofdhuid wordt nu echt een klein dramaatje. Ik vind het gewoon ontzettend vies en durf eigenlijk bijna niet zonder iets op mijn hoofd te lopen. Zeker niet met mensen in de buurt. Het jeukt vreselijk, overal komen kleine korstjes en het voelt vooral erg vies. Morgen gaat JW me helpen om het te wassen en er zalf op smeren. Ik hoop dat dat wat verlichting brengt.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Een jaar is niets, als je er op terug kijkt.
Hoop dat je hoofdhuid snel weer herstelt.
Succes nog met alle voorbereidingen.
Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Ach wat vervelend dat die hoofdhuid je zo blijft plagen.Is er nog wat anders wat je kunt uit proberen?

Een fijne dag samen, gr.monique