woensdag 18 augustus 2010

Detective

De dagen gaan een beetje hetzelfde, ik doe niet heel veel bijzonders eigenlijk. Ben vooral thuis en zo nu en dan doe ik een huishoudelijk klusje, vanmiddag was er bezoek en rondom het huis wordt flink doorgewerkt.
De anti-opstoppingsactie die ik gisteren heb ingezet lijkt te werken gelukkig. Als ik me een klein beetje misselijk voel dan neem ik iets te eten en dat gaat ook goed.
Ik merk wel dat ik mentaal een beetje in de war ben. Ik voel me niet depressief of heel verdrietig maar meer een beetje van de wereld. niet echt een drive , alleen zoals ik al vaker schreef zin om weg te gaan.

Ik ga nu lekker een detective kijken, eens zien of ik het nog een beetje kan volgen ;-)

1 opmerking:

Marjolijn zei

Hoi meis,
Mooi geworden hier...!!!
Ja, dat rare gevoel zoiets van watten in je hoofd, ken ik.
Pluk de dag meis, meer hoeft nog niet. Neem je tijd om te herstellen.
Vanmiddag maar lekker naar Sail 2010 kijken.
Fijne dag vandaag.