zaterdag 14 augustus 2010

Forel

Zo een lekker dagje bij huis. We doen rustig aan en dan kan ik veel. Samen op de fiets de stad in en op de markt forel gehaald voor op de barbecue. Lekker in de tuin zitten en het lijkt wel vakantie. Ik merk dat ik redelijk rustig ben, alles rustig aan doe en erg geniet van me goed voelen. Ik hoop niet dat de klap nog komt natuurlijk, maar dat ik alweer hele dagen op zou zijn en op de fiets zou zitten had ik niet gedacht. Ach van zomaar diep in de ellende kan ik ook weer zo opklimmen. Verbijsterend hoe het heen en weer kan gaan.

Mijn haar zit er nog steeds op, ik draag wel steeds een petje tegen de zon. De pruik heb ik nog niet op. Het voelt toch een beetje weird aan om hem op te zetten, ook al krijg ik alleen maar complimenten als ik hem opzet. Als ik echt kaal ben denk ik wel dat ik 'haar' ga gebruiken.

Vanavond komen vrienden langs, zometeen gaan we lekker forel eten van de barbecue en morgen zien wel weer verder.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het zo knap hoe jij telkens weer in no time omhoog klimt uit een dal.
Kan het ook nog zo zijn dat je je haar niet verliest?

Hoe jij je dag en gevoelens beschrijft kan ik mij voorstellen dat je een vakantie gevoel hebt. Houd het vakantiegevoel maar goed vast.

Eet smakelijk en een fijne avond.

Groetjes Monique.

Marjolijn zei

Zo is het meis, lekker genieten en pluk de dag.
Fijne zondag.

Anoniem zei

Fijn dat het toch de goede kant op gaat!
Wanneer gaan jullie weg?
Klinkt erg leuk met een camper er op uit!
xx hendrike