maandag 30 augustus 2010

Dag 3. Hamilton Lodge

Alweer de tweede dag op de Hamilton Lodge. Het is hier erg relaxed. We zitten op 2000 meter en als je om je heen kijkt zie je bergen, koeien, bijna geen andere huizen en het hotel is heel erg warm en gezellig. Vanmorgen bij het opstaan voelde ik me niet heel goed. Erg moe en slap. Na het ontbijt ging het snel weer beter, maar ik was even bang dat ik vandaag niet veel zou kunnen beginnen. De hoogte is natuurlijk ook wennen voor me, maar we hebben zelfs nog even gewandeld.
We zijn richting het Belalp hotel gewandeld en onderweg riep ik alleen maar dat het er hier in de winter zo anders uitziet ;-) Het wandelen ging goed, uiteindelijk hebben we wel 2 uur gewandeld, weliswaar in een rustig tempo, maar ik ben blij dat het gelukt is.

Weer terug bij de Hamilton Lodge hebben we heerlijk in de Hot Tub gezeten en van de sauna genoten. Lekker uitrusten op een ruststoel en uitkijken over de bergen en getuige zijn van losbrekende varkens die gevangen worden ;-) Vanmorgen werden we al gewekt door een kudde koeien met mega-bellen om de nek die naar de 'graasweide' werden geloodst.

Morgen weten we nog niet precies wat we gaan doen. Ik denk nog wel een kleine wandeling, het weer lijkt beter te worden. Aan het einde van de dag vertrekken we richting HJ en F's huis waar onze camper staat. Woensdag willen we dan verder trekken.

Ik ben erg blij met hoe ik me voel, zo af en toe is mijn energieniveau wat laag, maar als het daar bij blijft dan ben ik erg blij.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Heerlijk meis, alleen maar dingen doen die goed voor jullie zijn en blijven genieten.
Nu eerst maar bijkomen van alles wat geweest is en waar kan dat beter, dan daar in de bergen.
Pas goed op elkaar en have fun.

Eva zei

Sluit me aan bij vorige bericht.

Groetjes Eva van Zuiden