dinsdag 17 augustus 2010

Pruimen

Mijn haar is er nog steeds niet helemaal af gevallen. Ha ha ( ja nu lach ik nog ) ik heb elke keer visioenen dat het ineens allemaal op mijn kussen ligt.

Verder vandaag weer een dag doorgekomen zonder heel veel problemen.
Wat meer actief geweest en aan het einde van de dag heel even een beetje misselijk, maar niet extreem en na even uitrusten zo weer verdwenen.

De dexamethason is weer een tikkeltje verder omlaag gebracht en nu maar afwachten hoe het gaat.
Ik heb wel veel last van darm-ongemakken. Dit keer niet de tarceva' help ik moet nu rennen naar het toilet variant', maar voor de verandering een keer het andere uiterste. Ik heb liever dat ik moet rennen . Dus ik zit lekker pruimen te eten, abrikozen, en probeer veel water te drinken.

Mentaal is het redelijk. Ik voel me niet helemaal mezelf lijkt het. Vanmorgen heb ik voor het eerst weer alleen boodschappen gedaan en op de fiets gezeten en dat voelt onwennig. Net alsof je maanden opgesloten hebt gezeten in een donkere kamer en er opeens weer uit mag. Ook het gevoel alsof iedereen je aankijkt en weet wat er is. Niet echt een prettig gevoel.

Ik hoop dat dat wazige gevoel nog een beetje weg gaat trekken, dat ik me weer wat meer ' op de wereld' ga voelen. Ik denk dat het wel goed gaat komen op vakantie, dan komen we echt tot rust en zal het ook wel zwaar worden, maar ik heb er vooral heel veel zin in.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Misschien raak je het niet helemaal kwijt, dat kan ook nog.
Ja, om weer te herstellen kost tijd.
Fijne dag vandaag, met hopelijk weer wat zonnestraaltjes.

Anoniem zei

Wat goed dat je weer alleen dingen probeert te ondernemen. Ik geloof meteen dat het een hele stap is geweest om zelfstandig de boodschappen te doen.

Het fijne van de vakanties vind ik zelf ook dat niemand weet dat je zo ziek bent.
Nog even en dan lekker wegwezen en dat zal ook beslist regelmatig een dubbel gevoel geven.

Ik weet wel zeker dat het goed gaat komen met jullie vakantie.

Groetjes Monique

Mar zei

Kan me voorstellen hoe je je voelt ......ik ren ook liever in plaats van er een uur te moeten zitten (de wc dan he!!!)

Lieverd, een hele fijne vakantie gewenst en doe JW ook even de hartelijke groetjes van mij want hij is ook een rots!!!