dinsdag 3 augustus 2010

Nr 3 gehad

Nou nummer 3 zit er ook weer in. Het begint al een heel klein beetje te wennen.
Na de bestraling bij de radioloog geweest om te bespreken hoe het gaat. IK heb gezegd dat ik moe ben af en toe misselijk enzo, maar dat met dexamethason de klachten redelijk onder controle zijn te houden. Volgens de radioloog kan ik beter in de ochtend een stoot nemen en dan in de avond wat minder. Dat advies heb ik nu opgevolgd. verder vroeg hij of ik nog weer last van mijn oog had gekregen en dat is eigenlijk niet zo.

Vannacht niet goed geslapen, maar dat is voornamelijk stress en ook wel een beetje misselijk. Vanmorgen was dat weer verdwenen en ik voel me nu weer vrij goed. Ondanks het slechte slapen en de stress voel ik me redelijk.
Ik ga zometeen even met JW naar Leeuwarden zijn Laptop van zijn werk wegbrengen. Hopelijk blijven de klachten van de bijwerkingen op de achtergrond en kan ik er nog een leuke dag uitpersen.

6 opmerkingen:

Leo Sparreboom zei

Hoi Karin, je bent een kanjer. Groetjes, Leo

joyce en kay zei

Je bent een toppertje!!

Marjolijn zei

Ik ga gewoon in de herhaling, je bent een grote KANJER..!!

Anoniem zei

Het is ... TOP !!!

Anoniem zei

Ik doe gewoon mee.

Groetjes Monique

Anoniem zei

Ik bedoel ... je bent TOP !!!