woensdag 11 augustus 2010

Spirit

Morgen de laatste bestraling alweer. Vanmorgen moest ik al om 08:20 , lekker vroeg maar er ook zo weer vanaf. Het gaat best aardig nu met me. Niet misselijk, gewoon op en we zitten vol plannen. Sinds gisteren hebben we besloten dat we een camper willen huren en dat we de maand September / laatste week Augustus weg willen. Gewoon wegrijden en wel zien waar naartoe. Dan kan het nog, dan heb ik het meest vertrouwen dat de bestraling nog effect heeft en ik geen klachten krijg. Zo niet dan rijden we wel weer terug, maar beide willen we er zo graag tussenuit.

Het is ook fijn om een doel te hebben, om het te organiseren, fantaseren waar we naartoe willen. Het is niet heel makkelijk om een camper te vinden, we zijn natuurlijk erg laat. Vanmorgen om 9:00 uur zaten wel al rond te bellen en we hebben een paar adressen op het oog waar we een camper willen huren. We blijven gewoon in Europa en het plan is dan 4 weken op pad. Sowieso nog via Zwitserland om vrienden te bezoeken en daar een weekeind mee te wandelen ( als het me lukt ). Even eruit, genieten , proberen de zorgen even te vergeten.

Naast het organiseren van de reis ben ik zoals gezegd ook echt bezig om dingen op papier te zetten voor mijn overlijden. IK ga pas weg als dat ook echt geregeld is, maar dat komt wel goed. Op de een of andere manier krijg ik de spirit er weer een beetje in. Ik hoop dat het zo blijft, dat als ik af ga bouwen met de medicatie dat ik me dan ook nog goed voel en dat ik samen met JW nog een supergave reis kan maken.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hoop het voor je dat het dit keer gaat lukken om ff lang tussen uit te gaan. En dat je geen last krijgt van allerlei vervelende dingetjes. Een voordeel van lekker vroeg is dus dat je dan ook lekker de hele dag voor je hebt.....Gelukkig nog maar 1 keertje. Merk je al wat aan je haar? Het zit er bij mij nog hardstikke vast, terwijl in november 2007 ik tussen de 1e en 2e chemo al kaal ben geworden. XXX Es

Marjolijn zei

Gelijk heb je meis, ga maar lekker een reis regelen.
Fijn dat jij je nu weer wat beter voelt, ja en dan komt de spirit ook weer snel terug hé.
Het straalt door in je logje.
Fijn meis..!!
Morgen nog en dan een vreugde sprongetje, zo van klus geklaard en lekker weekend gaan vieren.
Maak er maar een lekker lang weekend van.
Dikke knuffel.

Jeanet zei

Whoohoo, NOG MAAR 1 KEER.

En wat een gaaf plan met de camper...

Froukje zei

Hoi Karin,
mooi nog maar 1 dagje ziekenhuis! Die reis ga je gewoon maken en die wandeling ook. Logisch dat je na dit alles het gevoel hebt, kan dat nog wel. Maar ik heb het gevoel dat dit je weer extra quality time gaat geven en zoals gebruikelijk herken je dat en ga je ervoor. Ik was zelf nogal onder de indruk van les Gorges dus Verdon, Zuid Frankrijk, in de Provence. Alleen jammer dat ik er destijd bijna ge-evacueerd moest worden vanwege hevige regenval maar dat was in mei 2002 ofzo ;-)
Kop op Karin. Je doet het geweldig. Groetjes Froukje

Mathieu zei

hey sterkte morgen met de laatste chemo, klasse dat je ze allemaal gaat afmaken. Hoop dat alle misselijkheid niet voor niets is geweest. Camper klinkt als vet plan (wel een TOP camper he. Deze trekt de X-Trail en de Subaru vast wel: http://www.homesteadrv.com/2009/virtual_tour.html :))

Anoniem zei

Ik hoop dat alles nu mee zit wat maar mee kan zitten. veel geluk met het afbouwen van de medicatie.

Monique