zondag 8 augustus 2010

Ietsje beter

Heerlijk een dag geen misselijkheid en zelfs aan het einde van de dag echt van de bank en wat dingen gedaan. Lekker Italiaans gegeten, heerlijk brood met ei van JW , alleen de wijn smaakt me nergens naar. Ben echt blij dat ik me wat beter voel, dat geeft me wel weer wat vertrouwen dat het na deze week hopelijk snel wat beter zal gaan.
Ik zie tegelijkertijd erg tegen morgen op, weer een bestraling en waarschijnlijk wel weer misselijk. Ik weet niet zo goed of de kytril goed werkt, vrijdag had ik deze ook genomen en toen kwam het aan het einde van de avond ook nog opzetten de misselijkheid.

Het dringt nauwelijks tot me door wat er allemaal gebeurt de laatste paar weken. Ik leef in een soort droom en laat alles over me heen komen. Misschien is dat voor nu ook maar even het beste.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Lieve meis,

Fijn dat je even tijd had om een beetje bij te komen.
En ja, ik begrijp heel goed dat je er nu tegenop ziet om weer van start te gaan. Het is een schrale troost maar nu mag je echt gaan aftellen, de grootste helft heb je al gehad.
Succes lieverd, met de laatste loodjes.
Ik denk aan je.

Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Veel succes komende week en verder weet ik niet wat te zeggen dus zeg ik maar niets.

xx monique

Anoniem zei

Ja,soms kun je ook niet veel meer dan het over je heen laten komen....
Heel veel sterkte de komende week....

xx hendrike

Unknown zei

ha lieve Karin,
veel sterkte weer vandaag, we leven met je mee, fijn dat je even een paar dagen hebt gehad om bij te komen en dat je je gisteren ook even wat beter voelde.
Ik probeer je komende week weer even te pakken te krijgen,
Veel liefs en een hele dikke X van mij!