donderdag 26 augustus 2010

Eten

We liggen net in bed. Best wel weer een drukke dag achter de rug. Vanmiddag boodschappen gedaan voor de vakantie, al spullen gepakt die mee moeten en aan het einde van de dag richting mijn ouders en zusje en met zijn allen lekker gegeten bij de Kamer in Emmen.
Ik en ook JW zijn behoorlijk moe, niet gek na alles wat er gebeurd is en wat we ook nog weer ondernemen, maar blijkbaar hebben we dit nodig om ons staande te houden. Op vakantie gaan we echt uitrusten. Voor onze omgeving zijn we momenteel niet de meest gezellige mensen denk ik ;-)
We hebben nog wel erg gelachen om mijn pruik. Mijn moeder, zusje en zelfs AS hebben hem even opgehad. Toen AS mijn pruik ophad heb ik me bescheurd van het lachen. Het leek net een kleine ' KA KA' zoals ze mij altijd noemt en vol trots poseerde ze. Ik zal mijn ouders even vragen of ze de foto met de pruik doorsturen dan zal ik hem posten.

Morgen gaan we de camper halen en inpakken. Ik heb er wel zin in om hem in te pakken, maar vooral om er mee weg te rijden ...

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Het hele huis is dan nu tip top in orde, geen schilderwerken meer te doen aan de buitenkant. Heerlijk, wat een luxe denk ik dan.

Wat kunnen kinderen toch voor leuke afleiding zorgen. Ik zie deze dame ondanks dat ik haar alleen uit verhalen ken helemaal voor mij.

Lekker pakken zo meteen en dan nog beter …gauw wegwezen!

Susse Grusse von die Monica

Marjolijn zei

Heerlijk meis, eindelijk is het zover.
Jullie mogen de camper gaan halen en alles inpakken.
En dan heerlijk op pad.
Rust goed uit, jullie allebei, maak het goed en vooral een hele fijne vakantie.
Veel plezier...!!

Ellen Vergouwen zei

Hey Karin,

Succes met inpakken, goed reis en vooral heel veel plezier en mooie momenten met elkaar!!
Geniet ervan.

Grtz Ellen

Anoniem zei

Hoi Karin.

Een fijne vakantie samen.

Groetjes Tonnie.

Jeanet zei

Hey Karin en JW,

Hopelijk zijn jullie nu druk bezig met inpakken. Vergeet de koffiefilterhouder niet, en de rekjes uit de vaatwasser voor in de zee ;).

Hele hele hele fijne reis samen, en ik hoop dat je zoveel moois ziet en meemaakt dat je geen tijd overhoudt om aan andere dingen te denken.

Geniet!
Jeanet

Anoniem zei

Wil jullie alvast een hele mooie en toffe vakantie toewensen. Vooral genieten van al het moois wat jullie mogen ondernemen!!

Big hugs Karin

Anoniem zei

Een hele fijne vakantie, geniet ervan.

groeten van een andere Karin.